Няма отменени участия на артисти в SPIRIT of Burgas 2012, заради терористичния акт

Jul 20, 2012 Няма коментари by

Организаторите предвиждат засилени мерки за сигурност в трите дни на събитието

„Изказваме най-искрените си съболезнования към семействата и близките на жертвите и се надяваме всички пострадали и ранени да се възстановят и преживеят шока максимално бързо. Искрено вярваме, че с общи усилия и взаимна подкрепа можем да преодолеем този труден и трагичен момент, на който, за съжаление, станахме свидетели” – каза днес изпълнителният диркетор на SPIRIT of Burgas 2012 Стефан Еленков по повод трагичните събития на летище Бургас в сряда. Изявлението беше изпратено днес до Teenews.eu и други медии от организаторите на феста.

„До момента няма нито едно отменено участие на артист, част от програмата на петото издание на SPIRIT of Burgas. Всички мениджъри на изпълнители, с които говорим, изказват своята съпричастност към трагедията и осъждат остро проявата на насилие и загубата на човешки живот по този безмилостен начин. Изпълнителите се доверяват на усилията, които полагаме в момента и разчитат, че с подкрепата на Община Бургас ще направим всичко възможно, за да осигурим техния комфортен престой, както и спокойствието на публиката” – увери Стефан Еленков.

Подготовката на фестивала продължава по предварително планираната програма, като не се предвиждат промени в датите и часовете, обявени за всяка от сцените: главна сцена, Solar Dance Arena, Jack Daniel’s Rock Arena, На тъмно FREESTYLE Stage и BraZZoBraZZie powered by NISSAN.

Ако се наложат бъдещи промени сред имената на артистите, датите и часовете на техните участия, и/или други активности, част от официалната програма на SPIRIT of Burgas 2012, те ще бъдат своевременно оповестявани на официалния сайт на фестивала, добавиха негови представители. Те побързаха да уточнят, че информация, която не е публикувана на официалния сайт или официално потвърдена от организаторите на фестивала, не следва да бъде приемана за достоверна.

Екипът на SPIRIT of Burgas предвижда засилени и специални мерки за сигурност, предвид факта, че тази година се очакват над 25 000 посетители. Ще бъдат положени всички усилия гостите на фестивала да се чувстват сигурно и тяхното спокойно пребиваване на териротията на SPIRIT of Burgas да е гарантирано. До няколко дни ще бъдат обявени конкретните мерки и действия, които се планират, които ще бъдат осъществени с подкрепата на Община Бургас, местните структури на МВР и всички партньори на SPIRIT of Burgas.

Concerts, Drum and bass, Hip hop, Metal, Party Time, Punk & Ska, Rock, Techno

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Няма отменени участия на артисти в SPIRIT of Burgas 2012, заради терористичния акт”

Leave a Reply