Aniventure 2012 – Манга конкурс

Jul 20, 2012 Няма коментари by

Всяка година в българската манга общност се появяват все повече смели художници, които показват пред публика своите рисунки, а част от тях се престрашават да създадат свои собствени комикси. Дали вие сте един от тези художници? Желали ли сте някога да видите своето творение публикувано в книга?

За трета поредна година най-голямото аниме събитие у нас – Анивенчър – ще даде възможността на тези млади мангака (автори на манга) да видят творбите си издадени в специално издание, което ще се разпространява на Анивенчър 2012, a и ще получат специални награди! Това съобщиха организаторите на ивента – клуб Накама.

Изпращайте своите чернобели манга истории до 10.08 на art@aniventure.net. Тричленно жури ще определи трима победители, които да бъдат публикувани в специалното издание на Анивенчър 2012.

Условия за участие:
Формат: А5 при 300 Dpi
Страници: 15+корица (общо 16)
Тема: Свободна
Цветност: Grayscale
Формат: tif
Слоеве: Flat Image
Шрифт на текст: изтегли тук

Не се позволява нецензурно съдържание или език!

Преди да изпратите файловете си, прочетете внимателно изискванията и изтеглете файла за технически спецификации. Той ще ви помогне да подготвите файловете си за конкурса или изложбата. Спазването на техническите изисквания към файловете предотвратява това да видите работата си отрязана, размазана, разместена или променена по начин, който не сте искали! Техническите спецификации са достъпни тук.

Anime, Cosplay, Manga, Комикс, Рисуване

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Aniventure 2012 – Манга конкурс”

Leave a Reply