Посетителите на Spirit of Burgas ще могат да пеят на BECK’STAGE – сцената

Jul 30, 2012 Няма коментари by

Не само музикални звезди ще излязат на сцените на тазгодишното издание на Spirit of Burgas. Да покажат своите музикални умения ще могат и посетителите на фестивала. Това ще стане възможно благодарение на уникалната Beck’stage сцена, изградена от немска марка бира номер едно в света Beck’s, която за трета поредна година е официален партньор на най-мащабното лятно музикално събитие у нас.

Beck’stage сцената е логично продължение на Beck’sperience сцената от миналогодишния фестивал и отново ще е част от фестивалната програма. Тази година тя отново предлага на участниците вълнуващи преживявания. Освен да гледат на живо любимите си изпълнители от Spirit of Burgas 2012, те ще могат да станат част от историята на фестивала, като се качат на Beck’stage сцената и изпълнят някои от любимите си парчета на световните имена – гости на Spirit of Burgas 2012.

Тази година музикалната емоция и тръпката от това да си на Beck’stage е още по-вълнуваща, тъй като феновете ще могат да пеят заедно със „своя собствена група”. В тази роля влиза една от най-младите и надеждни български групи – “Маze”, миналогодишен участник във фестивала. Тази година те ще се бъдат основният „изпълнител” на Beck’stage, и ще подкрепят в изпълнението им най-смелите певци, на Beck’stage сцената.

Всички изпълнения ще бъдат заснети и излъчвани на живо на голям екран, в реално време, който ще възпроизвежда фона на основната сцена на Spirit of Burgas. Това ще направи „звездите на сцената на Beck’s” част от реалната програма на Фестивала, като те също ще имат своя публика, която да ги подкрепя по време на техните изпълнения на живо. За всички, които се качат на сцената на Beck’s, славата продължава и след края на Spirit of Burgas. Видео с тяхното изпълнение ще бъде качено на www.becks.bg, както и на страницата на Beck’s във Facebook www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria.

Beck’stage сцената е само част от всички активности, които немска марка бира номер едно организира за своите фенове като партньор на Sprit of Burgas. През целия месец юли Beck’s проведе и специална игра в обновената си страница във FB http://www.facebook.com/becksperience.bulgaria, чрез която вече раздаде повече от 200 билета за фестивала.

Дългогодишното партньорство на Beck’s с най-големия летен музикален фестивал в България Spirit of Burgas съвпада с философията на марката да бъде част от най-вълнуващите музикални събития у нас. Чрез своята музикална платформа Beck’sperience брандът традиционно партнира на най-добрите имена от световната и българска сцена, с което дава възможност за незабравими музикални емоции на всички почитатели на марката и качествената музика. Партньорството със SoB е „една от възможните посоки”, или начини за забавления, по които всеки един от феновете на Beck’s може да “тръгне”. Те съответстват на новия слоган на Beck’s – Follow your inner compass („Следвай вътрешния си компас”), и са част от комуникационната платформа на марката.

Concerts, Drum and bass, Hip hop, Party Time, Punk & Ska, Rock, Slide, Techno

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Посетителите на Spirit of Burgas ще могат да пеят на BECK’STAGE – сцената”

Leave a Reply