Mellow Music Festiva

May 25, 2010 Няма коментари by

Това е първото издание на Mellow Music Festival – един чисто нов музикален фестивал, който ще се случи между 27 и 29 май 2010 в София. Mellow ще събере в рамките на три дни химията на пролетта, чудесната прогресивна музика, която все ни заобикаляше, и позитивните емоции на всички, които изпитват жажда за нещо по-различно.

Фестивалните сцени ще са две. Едната ще е дневна и безплатна, разположена в Борисовата Градина. Тя ще се нарича Mellow OPEN, ще започва в 18 и ще приключва в 22:00 . Другата, нощна сцена – Mellow NIGHT ще има платен достъп, ще отваря врати около 22:30 и ще ни държи будни до ранни зори.

Точно както подсказва името на фестивала (mellow означава благ, приятен и е синоним за душевен комфорт и благоразположение), между 27 и 29 ти май в София ще цари добро настроение, провокирано от артисти, които трудно попадат в рамките на твърди стилови дефиниции.

Mellow Music Festival ще доведе в София повече от 20 банди, продуценти и DJ и за своите три дни ще озвучи столицата с над 30 часа качествена музика от настоящето.

Mellow Music Festival ще приюти много и различни, знайни и незнайни музиканти, които обаче имат много общо помежду си – те са тези, които дърпат добрата електронна музика напред.

http://mellowfestival.com/

Arts, culture, Party Time

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Mellow Music Festiva”

Leave a Reply