Първото по рода си Play Expo ще се проведе през април 2013

Nov 27, 2012 Няма коментари by

На 6 и 7 април, в столичната Зала Фестивална ще се проведе първото по рода си у нас PlayExpo. Подобни събития се организират в много държави, но в България това е първото комплексно събитие, ориентирано основно към гейм индустрията.

Play Expo ще включва гейм-конференция, на която най-запалените геймъри ще могат да научат най-горещите новини от бранша направо от извора; гейм-турнири, където всеки желаещ ще може да премери сили с други ентусиасти на много и различни типове игри, както и международното косплей състезание “Cosplay Star”, където фенове облечени като любимите си герои от игри, филми, анимации и т.н., ще се състезават в няколко различни категории, като специално жури ще определи победителите.

И за да може едно експо да бъде наистина експо, по време на двата дена на събитието ще можете да посетите щандовете на различни гейм-разработчици и разпространители, да тествате и закупите игри, техника и мърчъндайз със специални отстъпки, както и да участвате в различни томболи с награди, осигурени от партньори и спонсори.

Билетите за събитието са на различни цени, в зависимост от това кога ги закупите. Можете да откриете подобна информация на сайта на събитието – playexpo.eu.

Anime, Cosplay, Fun, Manga, Progaming, Slide, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Първото по рода си Play Expo ще се проведе през април 2013”

Leave a Reply