ON! Anime: Азия от А до Я

Aug 14, 2013 Няма коментари by

Най-интересното в съвременната и традиционна култура на Далечния Изток ще включва ON! Anime зоната на ON! Fest 2013-а.

Тазгодишното трето издание ще бъде и най-мащабното – японската и корейската култури ще се разполагат самостоятелно в цяла зала в Интер Експо Център, а допълнението към тях ще е нов модул за настолни игри с тематична сценография (ON! Tabletop), както и Зона 18+ с японска еротика и хорър, изложби и лекции, подходящи само за пълнолетна публика.

Традиционните елементи на ON! Anime, разбира се, също ще присъстват – посетителите ще могат да се включат в редица работилници, да разгледат изложби и да се сдобият и с уникални аниме фигурки, комикси, тениски, дизайнерски аксесоари, рисунки и др.

Център на ON! Anime ще бъде голямата сцена, където ще се случат поредица от различни лекции с аниме/комикс тематика, дискусионни панели със специални гости, демонстрация на източни бойни изкуства и прожекции на аниме и AMV

И тази година кулминацията ще е Косплей конкурсът (Cosplay – от Costume Play), в който феновете се обличат като любимите си известни герои от Аниме, Манга или видеоигри.

За пълната информация, изтегли прес съобщението от тук!
Снимки изтегли от тук!

Ако желаете да получавате допълнителна информация за даден тематичен модул от ON! Fest, моля, отговорете на това съобщение!
Тематичните зони са:
-графити
-аниме/настолни игри
-гейминг
-музика
-танци
-екстремни/градски спортове (паркур, дрифт, стрийтбол)

Anime, Arts, Manga, Комикс

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “ON! Anime: Азия от А до Я”

Leave a Reply