Нов телефон с чат на кирилица

Dec 19, 2009 Няма коментари by

PRIVILEG TV71Фирма Computer 2000 представи новия мултифон PRIVILEG TV71, с 2 SIM карти, Wi-Fi, телевизия, радио и JAVA. Изключвайки основните му преимущества – работата с 2 карти, телевизията и WiFi модула, най-важната особеност на модела е пълнофункционалната QWERTY клавиатура. Това го прави изключително удобен за чат, писане на SMS-и и имейли, при това на кирилица по фонетичен и БДС стандарт. От компанията предупреждават, че това удобство в комбинация с WiFi прави различните видове чат неустоими като предизвикателство, което може да доведе до пристрастяване 🙂

Моделът има аналогова телевизия и възможност за прихващане на всички ефирни програми с цвят и звук. Налице е и УКВ радио, а също така MP3 и MP4 плеър. Телефонът е оборудван с 2GB външна и 78MB вградена памет, както и меню на български. Поддръжката на JAVA позволява инсталирането на различни игри и приложения. Фабрично телефонът идва с преинсталирани Opera Mini, Skype, Facebook, eBuddy, MSN и други.

Многопрофилният Bluetooth модул дава възможност телефонът да се ползва като дистанционно или безжична мишка за компютър. Също така могат безжично да се разпечатват текстове и изображения от него на принтер с блутут връзка. Големият 2.2 инчов екран и присъствието на акселерометър са предимство при прегледа на всякакво документално и видео съдържание. Предвид неговата функционалност PRIVILEG TV71 се предлага на изключително достъпна цена под 300 лева и може да се намери в големите магазинни вериги, както и при дистрибутора на марката Computer 2000 България.

Gadgets

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Нов телефон с чат на кирилица”

Leave a Reply