Геймърите да се готвят за PlayStation 3 турнирите на AniFest 2013!

Sep 13, 2013 Няма коментари by

Да изпратим лятото и да посрещнем новата учебна година, призовават организаториете на AniFest 2013. Третото издание на фестивала за аниме, манга и японска култура ще бъде на 14-ти септември в Тринити Парк Варна.

По време на AniFest 2013 ще се проведат два турнирa – на Tekken Tag Tournament 2 и Super Street Fighter IV Arcade Edition. Записванията ще стават на място от 10:00 до 11:00 часа.

В програмата тази година очаквайте: Арт-алея, Vendor-area, Томболи, Игри, Презентации, Мейд-кафе, Работилнички, Косплей, К-поп батъл и представителят на Kampai Cookies (Русия) – DJ M.Plan.

На AniFest 2013 тази събота ще се състои предпремиерата на новата книга на Grozen Entertainment  ”Джобен Комикс”: “144 страници, изпълнени с чудесните комикси на 9-ма съвременни български комикс автори, интервюта с 3-ма български аниматори, комикс туториъл, комикс конкурс и специално комикс участие от чужбина!”

AniFest – от фенове за фенове е български фестивал, който се провежда от 2011 година в морската столица. Фестивалът се организира от Национален клуб за Аниме, Манга и Японска култура “Шиоказе” – гр. Варна.

Всичко за AniFest 2013 можете да намерите на официалния сайт на събитието: http://anifestbg.com/

Anime, Cosplay, Gaming, Manga

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Геймърите да се готвят за PlayStation 3 турнирите на AniFest 2013!”

Leave a Reply