Любо Ганев учи младежи на волейбол

Jun 21, 2010 Няма коментари by

Любо Ганев е поредният голям български спортист, който подкрепи Националната кампания “Аз обичам спорта” и проведе последния за тази учебна година час по физическо, организиран от Министерството на физическото възпитание и спорта, за учениците от ХІ клас на 93 СОУ “Александър Теодоров – Балан”.

С голямо желание волейболният ас се включи в инициативата, за да мотивира децата към системни спортни занимания.

“Кампанията “Аз обичам спорта” е много положителна и съм сигурен, че ще подпомогне спорта, защото в последните години компютрите масово навлязоха навсякъде и децата се застояха пред тях. Убеден съм, че отново ще се възроди традицията младите хора да спортуват все повече, както в училищата, така и по спортните площадки. За мен кампанията на МФВС и БСТ е много добра и съм уверен, че тя ще даде своя положителен резултат”, каза Любо Ганев.

Волейболната легенда организира мач, в който лично той бе реферът. Учениците с ентусиазъм участваха в часа на своя знаменит учител и показаха спортен хъс и желание за игра.

От името на МФВС и БСТ Любо Ганев подари на училището спортни принадлежности и остави автографа си на волейболните топки. Всички участници получиха подпис от звездата на българския волейбол върху картичките на Националната кампания “Аз обичам спорта”.

От новата учебна година Министерството на физическото възпитание и спорта ще продължи да организира часове по физическо възпитание с именити спортисти, тъй като според негови представители, идеята се възприема много добре от децата и ги приобщава към спорта.

Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Любо Ганев учи младежи на волейбол”

Leave a Reply