90 български ученици ще преминат обучение за астронавти в космическия лагер Space Camp Turkey през 2014 година

Nov 01, 2013 Няма коментари by

90 български ученици ще преминат обучение за астронавти в космическия лагер Space Camp Turkey в турския град Измир през 2014 година. Това стана ясно на официалното представяне на новата програма Space Camp Turkey 2014 г. на пресконференция в Интер Експо Център, София днес. Събитието беше организирано от Центъра за творческо обучение, който е партньор на космическия лагер.

Над 400 участника от 22 области на България са преживели едноседмично космическо приключение в рамките на програмата до 2013 година. Следващата година ще бъде 11-та поредна от началото на българското участие в космическия лагер по програма на NASA.

В рамките на събитието добри практики представиха неправителствени организации, доставчици на образователни услуги, образователни дейци и експерти. Презентирани бяха инициативите Creative Kids и Nano-Science Camp на Центъра за творческо обучение, както и възможностите за съвместни дейности между организациите.

Още по темата четете в сайта за образователни новини Uchi.bg!

School, Youth projects, Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “90 български ученици ще преминат обучение за астронавти в космическия лагер Space Camp Turkey през 2014 година”

Leave a Reply