Зомби Ларп 3 : Последна надежда

Jul 09, 2010 Няма коментари by

Омръзна ли ви от фентъзи LARP – ове, дуели с мечове, битки между елфи, хора и троли, средновековно бойно снаряжение и магии? Ако е така, ето инфо за един малко по-нетрадиционен LARP, в който футуристични войници се борят срещу зомбита, станали жертва на смъртоносен вирус. Вселената на Толкин и World of Warcraft отстъпва на сюжет, напомнящ по-скоро Resident Evil и Halo 3.

Годината е 2014, а ето и малко повече информация за сценария на LARP-а:
“… изминаха по-малко от шест месеца откакто България беше поставена под карантина. Ужасяващата зараза, която убиваше хората и после ги превръщаше в безмозъчни първобитни чудовища вече беше обхванала огромна територия. Най-силно бяха засегнати страните съседки на България. Огромна част от Европа и Русия също бяха обхваната от тази “болест”. … Правителствата на всички държави мобилизираха всеки един войник и лекар който се намираше на разположени, постъпваха и доста доброволци. Всички тези хора бяха снабдени с най-новото и най-доброто оборудване и екипировка и бяха изпратени в “зоната” за да предотвратят по нататъчното разпространение на “болестта”, оказване на помощ на оцелелите колкото и малко да бяха те …”

В тези футуристични условия специалният отряд “Омега” 113 е натоварен с мисията да конвоира екип от учени които са се насочили към лаборатория в българския град Стара Загора. Съществуват сведения, че учените в тази лаборатория – част от военен компелс, са успели да изолират антитела и са на път да създадат формула която да сложи край на разпространението на вируса. Какво ще се случи по-натам, ще разберат онези, които вземат участие в LARP-а.

Подробности за събитието има тук.

LARP

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Зомби Ларп 3 : Последна надежда”

Leave a Reply