Samsung предлага свобода и стил с новото поколение Gear устройства

Feb 25, 2014 Няма коментари by

Samsung Electronics Co. Ltd. представи Samsung Gear 2и Gear 2 Neo на Световния мобилен конгрес в Барселона. И двата продукта предлагат олекотен дизайн с висококачественo покритиe, който отразява съвременните тенденции.

Камерата на Samsung Gear 2 е вградена в основното тяло, а не в каишката, което го превръща в тънък и елегантен смарт аксесоар. Потребителите вече имат възможност да изразят настроението си или да съобразят цвета на модерната и изискана каишка със своята визия. Цветовете, от които могат да избират, са Charcoal Black, Gold Brown и Wild Orange за Gear2 и Charcoal Black, Mocha Grey и Wild Orange за Gear2 Neo. Визията на основния екран, часовникът и шрифтът също могат да се персонализират, за да отразяват техния личен вкус и предпочитания.

Gear 2 и Gear 2 Neo са важни допълващи устройства, които позволяват на потребителите да приемат или игнорират входящи обаждания или съобщения. Двете устройства предлагат още личен фитнес треньор в реално време, като дават възможност на потребителите да изработя собствена система от упражнения и да следят пулса си по време на тренировка, за да подобрят цялостното си състояние.

 

Gadgets, Lifestyle

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Samsung предлага свобода и стил с новото поколение Gear устройства”

Leave a Reply