Комедията ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ взриви публиката на фестивала в Тексас

Mar 18, 2014 Няма коментари by

Броени дни след ексклузивната прожекция, екипът на продукцията пусна първите откъси от филма

Два месеца преди световната премиера на комедията ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ малка част от американската публика успя да хвърли поглед към къщата и останалите части от имуществото на семейство Раднер. По време на фестивала SXSW в Тексас екипът на филма показа работна версия на продукцията, която изправя в неравна битка младия татко Мак (Сет Роугън) и съкварталеца му Теди (Зак Ефрон). Освен смях в залата и бурни аплодисменти след финалните надписи, ексклузивната прожекция извоюва множество позитивни коментари сред критиците и киноманите.

На събитието присъстваха двамата актьори, изпълняващи главните мъжки роли в продукцията. Сет Роугън, чието ново превъплъщение коренно се различава от досегашните му по-скоро момчешки роли в киното, споделя: „Изведнъж се оказа, че ние сме тези, които звънят на ченгетата, за да озаптят купонясващите хлапета. За нас това беше нещо ново, което ни обедини, и мисля, че филмът придоби този страхотен вид, след като заговорихме по темата.“

За Зак Ефрон да бъде главатар на студентска банда не е толкова странно начинание: „Имам няколко приятели от този тип, а Теди въплъщава част от техните най-добри и най-лоши качества. Познавам тези момчета. Изпитвал съм тези емоции.“ Актьорът от „Училищен мюзикъл“ е главно действащо лице в първия откъс от ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ. Във видеото той и останалите членове на бандата окупират къщата на семейство Раднер, облечени като някои от най-емблематичните герои на Робърт Де Ниро.
2425_D018_00075R

В ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ Мак и неговата прекрасна съпруга Кели (Роуз Бърн) са новодомци в кокетно жилище в спокойно предградие, където отглеждат новородената си дъщеря. Двамата са в труден период, тъй като желанието им да излизат до късно с приятели е „потушено“ от родителския режим, който ги държи в постоянен унес от недоспиване и убива всеки опит за разюздан секс. Съвсем скоро пред вратата им се появява и ще по-труднопреодолимо предизвикателство – студентско братство начело с жадния за купони и зулуми Теди.
Отначало младата двойка се опитва да запази спокойствието и уюта в живота си като спечели симпатиите на новите съседи. Стартът е безпогрешен и включва перфектно свита цигара с марихуана, с която двамата посрещат студентите. Съвсем не толкова позитивно е продължението, съпътствано от безконечна върволица разпри и вбесяващи номера, които стопаните на двете съседски къщи се надпреварват да си кроят.

„Пълководците“ на кварталната война в ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ са следвани от един куп поддръжници. Сред тях са персонажите на Лиса Кудроу (ТВ сериала „Приятели“) и Кристофър Минц-Плас (поредицата Kick-Ass). Режисьор на филма е Ник Столър („Прелъстен и изоставен“, „Секс, наркотици и Лас Вегас“). В екипа на продукцията е и познатият тандем сценаристи Андрю Коен и Брендън О‘Брайън („40-годишният девственик“, „Смешни хора“).

Българската публика ще види една от най-провокативните комедии на годината – ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ – едновременно със световната й премиера в кината на 9 май.

Arts, culture, Fun, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Комедията ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ взриви публиката на фестивала в Тексас”

Leave a Reply