Загадъчен трансформър се пробужда в първия трейлър на ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ

Mar 21, 2014 Няма коментари by

През последните дни Майкъл Бей и екипът на „Трансформърс: Ера на изтребление“ постепено повдигат завесата към новата продукция от хитовата кино поредица „Трансформърс“.

Първият трейлър на филма напълно завладя киноманите и оправда очакванията на зрителите за истински, зрелищен и експлозивен екшън в стил Майкъл Бей, който очаквано ще видим в 3D и IMAX 3D. Паралелно с това обаче, видеото разкрива елементи от промяната на историята и взаимоотношенията между новите герои на Марк Уолбърг – Кейд – и Никола Пелтц, в ролята на дъщеря му Теса. Третият нов персонаж – Шейн (обещаващият талант Джак Рейнър), също е част от новия семеен кръг, в който ни въвлича филма.
Transformers Era na iztreblenie BG Poster Cade

Истинска тръпка във видеото за всеки зрител се очертава и появата на неизвестен до сега трансформър, чиято роля все още е загадка, както и все по-осезаемата и впечатляваща визия на диноботите в действие. Старият очукан камион, който Кейд (Марк Уолбърг) купува и „събужда“ явно отдавна е на Земята, но каква е връзката му с Оптимус Прайм и другите аутоботи предстои да видим.
Сред другите актьори в „Трансформърс: Ера на изтребление“ е Станли Тучи („Игрите на глада“), чийто герой в новото видео загатва за настъпването на новата ера, в която Земята може би няма да се нуждае от трансформърите.

Заедно с трейлъра от студиото показаха и плакати на главните действащи лица, а зрителите остват с нарастващо очакване и възбуден апетит за още подробности от сюжета на „Трансформърс: Ера на изтребление“.
В продукцията участват още Келси Грамър („Х-Мен: Последният сблъсък“), който ще видим в ролята на злодей – десептикон, София Майлс (филмовата поредица „Подземен свят“) и Бингбинг Лий („Заразно зло: Възмездие“).
За „Трансформърс: Ера на изтребление“, режисьорът Майкъл Бей събира отново екипа, създал хитовата поредица – продуцентите Лоренцо ди Бонавентура, Дон Мърфи, Том ДеСанто и Иън Брайс, изпълнителните продуценти Стивън Спилбърг, самият Бей, Браян Голднър и Марк Вахрадиан. Сценарист на „Трансформърс: Ера на изтребление“ е Ехрен Крюгер.

Официалната световна и българска премиера на „Трансформърс: Ера на изтребление“ е на 27 юни 2014 г. в кината на 3D и IMAX 3D.

Arts, Fun, Любопитно, Фантастика, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Загадъчен трансформър се пробужда в първия трейлър на ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ”

Leave a Reply