Samsung и Deezer заедно предлагат безплатен достъп до най-новата дигитална музика

Apr 16, 2014 Няма коментари by

Samsung Electronics Co. Ltd обяви ключово партньорство с един от най-големите доставчици на уеб базирани музикални услуги – Deezer. С излизането на пазара на новия смартфон на Samsung – Galaxy S5, потребителите ще получат шестмесечен безплатен достъп до услугата Deezer’s Premium+, която предоставя по-добро качество на звука (320kbps) и достъп до музикални предложения, препоръчани от собствената мрежа от музикални редактори на Deezer. Офертата предоставя на потребителите допълнителна стойност до 60 евро. Собствениците на Galaxy S5 ще могат да свалят музикалното приложение чрез уиджета Galaxy Gifts, който е преинсталиран на телефона им.

Сделката със сигурност ще повиши качеството и ще направи музикалното съдържание по-достъпно за устройствата на Samsung чрез каталога на Deezer, който включва повече от 30 милиона безплатни музикални парчета без реклами за шест месеца. Почти една трета (30%) от собствениците на смартфони по света използват своите устройства за стрийминг услуги по заявка, като по този начин правят стрийминга най-бързо развиващата се сфера в дигиталната музика. Партньорството с Deezer ще потвърди факта, че Samsung подкрепя тази тенденция и продължава да прави достъпно съдържанието, което обогатява живота на потребителите.

Лий Ептинг, вицепрезидент на Samsung Electronics Media Solution Center Europe, каза: „Това е много значимо партньорство за Samsung, което е още една стъпка от постоянните ни усилия да осигуряваме възможно най-доброто съдържание на нашите клиенти. Пазарът на дигитална музика се развива с феноменална скорост. Хората отдават все по-малко значение на физическата собственост и се вълнуват повече от наличието на музиката и нейната достъпност. Нашето партньорство с Deezer предлага на потребителите ни богат и разнообразен каталог със съдържание, който може да бъде достъпен моментално на непрекъснато растящия брой свързани устройства на Samsung.”

Gadgets, Lifestyle, Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Samsung и Deezer заедно предлагат безплатен достъп до най-новата дигитална музика”

Leave a Reply