DJ Kris Master пред Teenews.eu: Не се отказвайте от мечтите си!

Jun 03, 2014 Няма коментари by

Българският диджей Kris Master се класира на първо място в международната класация на Beat100.com и вече 4 седмици оглавява раздел House. Истинското му име е Камен Конов и от малък е запален по компютърно музициране. Завършва звукостудийни технологии и продуцентство в Техническия университет, както и обучителен курс за професионални диджеи в Noisy Academy в Берлин. Учи и работи в Англия. Любимите му стилове са:  Electro Mainroom House, Bigroom House и Dutch House. Опитът му извън България го подтиква от 2014-та година да прави предимно Dutch House музика, опитвайки се да бъде сред първите родни DJ-и, които популяризират този стил в страната. На 7-ми юни в клуб Playground The Mall DJ Kris Master ще зарадва феновете си в София с грандиозно парти. Ето какво разказа диджеят за себе си, българската публика и предстоящото събитие пред екипа на Teenews.eu:

Какво да очакват феновете на 07-ми юни?

Kris Master4

Партито на 7-ми юни в клуб Playground The Mall ще започне още в 22:00 часа с Tech House изпълнителите DJ FEY, BUCKSY и RELINA. След това в 24:00 часа ще започна с Electro Mainroom, Bigroom House и ще продължа с Dutch House и много различни ремикси. Наистина ще бъде парти, музиката ще предразположи за това.

Защо се посвети на компютърното музициране?

Електронната музика, в различните си стилове, винаги е била моя страст, още от тийнейджърските ми години. Като студент съм ходил на доста големи партита като: Love Parade в Berlin, Street Parade-те в София, много партита на Metropolis. И така, възхищавайки се на най-големите диджеи в света, мечтаех един ден да съм като тях и започнах с компютърно музициране на първия ми компютър (само като се сетя…).

Имаш богат опит извън България. С какво българската публика се различава от останалите, пред които си се изявявал?

Kris Master3Българската публика е наистина много добра. В България електронната музика е навлязла, но не във всичките стилове, които са въртени в момента в Европа. И нещо, което е ново и първично като стил, публиката в България го възприема много добре. Това е хубавото! Надявам се всички, които дойдат, да се забавляват истински!

Какво ще посъветваш младите българи, които искат да постигнат нещо значимо в живота си?

На първо място всички, които имат мечти, да не ги оставят! Искам да цитирам един от най-добрите диджеи в света в момента, който казва: “If you can dream it, you can do it”! Наистина всичко желано се постига трудно и с много усилие, но когато нещата се случват, човек получава приятна емоционална реакция на щастие! Благодаря на екипа ви за това интервю!

 

Въпросите зададе: Мария Иванова

Concerts, Fun, Music, Party Time, Slide, Techno, Top News, Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “DJ Kris Master пред Teenews.eu: Не се отказвайте от мечтите си!”

Leave a Reply