Испанците A Sangre Fria с бодисъспеншън шоу на фестивала TATTOO FEST SOFIA 2014

Jun 03, 2014 Няма коментари by

TATTOO FEST SOFIA  ще се състои за тринадесети път на 4 и 5 октомври 2014 в залите на Парти център 4 км в София. Водещ на събитието ще бъде Шута, познат като вокалист на hard core зверовете Vendetta. Както винаги досега, най-добрите tattoo студия ще работят на място и желаещите ще могат да си тръгнат с хубава, професионално направена татуировка.

Освен български майстори-татуисти на феста ще работят и много чуждестранни артисти от Италия, Македония, Турция, Сърбия. Най-добрите професионалисти и техните модели ще получат награди от Sailor Jerry , Monster energy и Gorgon в конкурси за татуировки в 6 раздела (реалистична татуировка, черно-бяла татуировка, цветна татуировка, голям проект, направена на място татуировка, традиционна татуировка).

Най-голямата атракция ще бъде бодисъспеншън шоу от испанските екстремисти A Sangre Fria. Техният лидер Джоел Барнес ще направи и семинар по темата, за да могат феновете на това изкуство да научат всичко за бодисъспеншън техниките. Семинарът е платен. За информация и записване- inkydragon@tatau.org.

Arts, Body arts, Lifestyle, Бъди в час!, Красота

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Испанците A Sangre Fria с бодисъспеншън шоу на фестивала TATTOO FEST SOFIA 2014”

Leave a Reply