Зоуи Салдана показа наедрялото си коремче на европейската премиера на „Пазители на Галактиката“ в Лондон

Jul 25, 2014 Няма коментари by

Лондон беше домакин на премиерата на най-новата лента на Marvel – „Пазители на Галактиката“. Вчера цяло съзвездие озари английската столица. Сред присъстващите на бляскавото събитие бяха звездите от лентата Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста и Вин Дизел. Компания им прави Карън Джилиан. Дори самият бог  Тор – Крис Хемсуърт уважи премиерата на своите колеги заедно със съпругата си.
22
На премиерата в Лондон красивата Зоуи Салдана потвърди слуховете, че е бременна още с появата си. Красивата синя рокля не можа да скрие наедрялото коремче на актрисата. Светски хроникьори коментираха, че бременността й се отразява повече от добре и тя сияе. В „Пазители на Галактиката“ Салдана изпълнява ролята на Гамора – хладнокръвен убиец, отгледан и създаден от мистериозния злодей Танос, познат на зрителите още от „Отмъстителите“.

Водачът на „Пазителите“ Питър Куил, в чиято роля се превъплъщава Крис Прат, се появи на събитието в Лондон в стилен костюм, но не в присъствието на съпругата си Ана Фарис. Преобразеният актьор впечатли света с тялото, за което работи много усилено и което пасва най-добре на героя му във филма.
Друг любимец на милиони фенове по цял свят – Вин Дизел, взриви присъстващите на премиерата на „Пазители на Галактиката“. Той мина по червения килим на кокили, а на снимките стърчеше над всички свои колеги. Впечатляващата поява беше подсилена и от изключително небржното, но много тематично облекло на актьора, който носеше черна тениска с надпис „I am Groot“ („Аз съм Грут“ – героя му в лентата). Звездата от „Бързи и яростни“ видимо се забавляваше с нестандартната си поява.

Кечистът Дейв Батиста също се появи на червения килим в Лондон. Той не пропусна да си направи няколко селфита с фенове и да раздаде автографи на многолюдната тълпа. В „Пазители на Галактиката“ той влиза в ролята на Дракс – жаден за отмъщение титан, който се присъединява към Питър Куил и другите в борбата за опазване на Галактиката. Въпреки внушителните си размери, Батиста беше изключително дружелюбен и с усмивка подписваше картички и даваше интервюта.

TV7 и The Voice радио и телевизия дадоха неповторим шанс на двама късметлии да спечелят по една двойна покана за европейската гала премиера на „Пазители на Галактиката“ в Лондон. Четиримата българи бяха сред първите щастливци, които се запознаха с Пазителите и станаха част от бляскавото събитие.
Българската премиера на ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА  е на 8 август в кината, на 3D и IMAX 3D.

Arts, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Зоуи Салдана показа наедрялото си коремче на европейската премиера на „Пазители на Галактиката“ в Лондон”

Leave a Reply