Шпионираме гаджетата със скрити камери

Aug 01, 2014 Няма коментари by

Все по-често българите шпионират своите гаджета със скрити камери. Това разкриват пред Teenews.eu от уебсайта за шпионска техника Spy.bg, който предлага широка гама от устройства за тайно видеонаблюдение, подслушване и проследяване.

Причините за използването на шпионска техника срещу половинките най-често са свързани със съмнения за изневяра, но не липсват и случаи, в които младежи следят своите гаджета и от чисто любопитство. Още по-любопитно е, че не само силния пол, но и мацките прибягват до шпионски прийоми, за да се уверят в лоялността на своите половинки.2680_thumb

Любовните проблеми и съмнения са основен двигател за ръста в продажбата на скрити камери в България през последните месеци, потвърждават и експерти от бранша. Според тях клиентите за такава техника все по-често са млади хора, които искат да проследят приятел или приятелка, с когото не са женени.

Проблемът е, че съмнения за изневяра могат да възникнат много лесно, особено ако човекът е по-ревнив и склонен към фантазии. Това обаче не е достатъчно основание за тежкото обвинение, което често може само по себе си да сложи край на една връзка. Затова и съмняващите се любовчии все по-често прибягват до скрити камери, с чиято помощ да докажат своите обвинения.

spy bgИзборът от скрити камери в Spy.bg е доста голям. Онлайн магазинът предлага разнообразие от записващи устройства с различно качество, достигащо до HD, които са скрити в дистанционно управление, автомобилен ключ, картина на стената, hands – free устройство, будилник, електронен часовник и различни други аксесоари. Някои от моделите разполагат с диоди за нощно виждане, други са с вграден широкоъгълен обектив или със значителна вградена памет. Не липсват и модели, скрити в датчик за дим, в ръчен часовник или дори в закачалка за дрехи.

Освен от ревниви гаджета, камерите се купуват често и от шефове на фирми, които ги използват за проследяване на своите служители, както и от разследващи журналисти или други професии, изискващи конфиденциален видеозапис на определени събития.

Gadgets, Lifestyle, Бъди в час!, Любопитно, Секс и любов

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Шпионираме гаджетата със скрити камери”

Leave a Reply