“Кокоша Глава” отпадат от SPIRIT OF BURGAS!

Aug 10, 2010 Няма коментари by

Варненската банда Пица (Pizza) ще удари вместо вече обявените Кокоша глава на SPIRIT Of Burgas, съобщиха организаторите от сцената “На тъмно” – верига магазини На тъмно. Поради неуредици с личните си документи, вокалът и фронтмен на Кокоша Глава е възпрепятстван да се върне в България.

Както е известно Петко Димитров живее през последните години в САЩ и завръщането му през това лято у нас беше свързано с участието на Кокоша Глава на Spirit of Burgas и съпътстващо мини турне на бандата из страната. Невъзможността на групата от Кърджали да се включи в третата вечер на “На Тъмно” сцената даде шанс на варненците от PIZZA да се изявят.

Името на Пица се заражда от кръглото площадче пред магазина за алкохол в Морската градина във Варна, където се събират пънкарите. В годините, в които в България пънкът беше много повече от стил музика, често това кръгло площадче е започвало да наподобява на пица. Така през 1999 част от пънкарите се обединяват в група Пица.

Бандата трещи с веселяшки микс от хардкор, пънк, ска, реге и хип-хоп. Има си и брас секция, а вокалистът Каската е добре известен сред графити и хип-хоп общността в България.
Текстовете са забавни и хумористични, като се набляга на алкохола, тревата, киселото мляко, мезето и лентяйството. Някои от думите към парчетата съдържат припеви на испански език.

Източник: На тъмно

Music, Party Time, Punk & Ska, ska

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Кокоша Глава” отпадат от SPIRIT OF BURGAS!”

Leave a Reply