Откриха мъртъв актьора Робин Уилямс

Aug 12, 2014 Няма коментари by

Американският актьор носител на „Оскар” за второстепенна мъжка роля, 3 награди „Златен глобус” и 3 награди „Грами” Робин Уилямс e намерен мъртъв на 11 август в дома му в Тибъртън, Северна Калифорния. Най-вероятната причина за смъртта му е самоубийство чрез задушаване.

Великият комик се е борил с тежка депресия в последните месеци от живота си. Съпругата му Сюзън Шнайдер заяви пред медиите, че е съсипана и помоли тя и семейството й да бъдат оставени да скърбят в уединение. “Когато си спомняте за него, нашата надежда е да мислите не за смъртта на Робин, а за безбройните моменти на радост и смях, които той даде на милиони”, каза тя.

Робин Уилямс ще остане в историята на телевизията и киното като един от най-широкоспектърните актьори. Въпреки че е познат най-вече с комедийните си превъплъщения, той прави най-силните си роли в драматични филми. Последните два филма с негово участие, които излязоха по кината през април и май, са Boluevard и The Angriest Man in Brooklyn. Името му е свързано с още две заглавия, които трябваше да се появят по екраните до края на годината – Merry Friggin’ Christmas и третият филм от поредицата “Нощ в музея” – “Тайната на гробницата”.

Робин Уилямс е роден на 21 юли 1951 г. в Чикаго, Илинойс, САЩ. Има три деца от два брака. Сюзан Шнайдер e третата му съпруга.

Arts, Бъди в час!, Реакция, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Откриха мъртъв актьора Робин Уилямс”

Leave a Reply