Varna Skate Open 2014 превзема Морската Градина!

Aug 13, 2014 Няма коментари by

На 30.08.2014 – събота и 31.08.2014 – неделя, в Морската градина на град Варна (алеята зад „Морско казино“) ще се проведе традиционното скейтборд състезание „Varna Skateboard Open 2014”, организирано от сдружение „Скейт Клуб Варна”. Събитието е кръг от републиканското първенство по скейтборд и е подкрепено както от Българска Скейтборд Федерация, така и от община Варна.

varna

Надпреварата ще стартира в 10:00 и ще продължи до 23:00 часа и в двата дни. Тя ще протече в три кръга – квалификация, полуфинал и голям финал, като заедно с това ще се проведе и състезание за най-добър трик. Очакваният брой участници е над 100, между които момчета и момичета на възраст от 8 г. до 35 г., предимно от България, а за демонстрациите са поканени гост-скейтъри от чужбина. Те да бъдат подкрепени от многобройните посетители и привърженици на скейтборда, дошли от цялата страна специално за събитието.

 

Морската градина в град Варна е място където се събират много млади хора с различни интереси и поради тази причина освен състезанието е предвидено и място, на което всеки желаещ ще може да направи сам своя графика на скейт дъска, да оформи сам скейтборд или да участва в конкурса за най-добра фотография на скейт трик. Следете хаштага #VSO2014, www.rollingdays.com ,както и страницата на събитието във фейсбук ТУК за повече подробности.

Lifestyle, outdoor, Skate

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Varna Skate Open 2014 превзема Морската Градина!”

Leave a Reply