Sony с шест отличия на наградите EISA 2014

Aug 15, 2014 Няма коментари by

Отдадеността на компанията Sony да произвежда продукти, които провокират и действат емоционално на хората (философията Кандо), беше отличена с рекордните шест награди от EISA (Европейска асоциация за картина и звук), най-голямата редакторска мултимедийна организация в Европа.

Както съобщава технологичният сайт Pixelmedia.bg, отличавайки водещите технологии в телевизията, цифровите изображения, домашното кино и мобилните продукти, наградите са доказателство за успеха на Sony в целеустремеността да създава висококачествени, надеждни продукти, които потребителите да използват безрезервно.

Професионална компактна фотографска система на годината в Европа за 2014-2015: α7R

Красива и удобна за продължителна употреба, α7R е фотоапарат без никакви компромиси, който поставя нуждите на напредналите фотографи на първо място. Предните и задни контроли заедно с пръстените за избор на функции и корекция на експозицията, позволяват интуитивни настройки при кадрирането през висококонтрастния XGA OLED Tru-Finder визьор с висока резолюция или на подвижния 3.0-тип LCD екран.

35-милиметровият пълноформатен Exmor® CMOS сензор комбинира технологии за насищане на светлината и фотодиодно увеличение, както и нов ‘gapless’ on-chip дизайн на сензора (плътно разположени лещи върху всеки пиксел), който елиминира разстоянията между съседните пиксели. Тези подобрения увеличават ефективността при извличане на светлина в изображенията и постигат невероятна разделителна способност, чувствителност и ниско ниво на шум, като осуетяват предизвикателството на „лошите“ пиксели заради изключително високия брой пиксели.

Компактна камера на годината в Европа за 2014-2015: DSC-RX100 III

Създаден със здрав, но лек и удобен за носене, елегантен алуминиев корпус, Cyber-Shot™ RX100 III надгражда вече утвърдената репутация на своите предшественици. Подобреният обектив и бърз процесор за обработка на изображения са допълнени от прибиращ се OLED Tru-Finder™ визьор с ZEISS® T* покритие, подобрени функции за видео заснемане и накланящ се на 180 градуса LCD дисплей. Всичко това в стилен фотоапарат с фиксиран обектив, който наистина е с джобен размер.

Видеокамера на годината в Европа за 2014-2015: FDR-AX100

FDR-AX100E e първата 4K Handycam® видеокамера, която разполага с голям 1.0-тип Exmor R™ CMOS сензор със задна подсветка. Далеч по-голям от сензорите в стандартните потребителски видеокамери, този улавя безупречни 4K Ultra HD изображения (3840 х 2160 пиксела) с четири пъти по-голяма детайлност от Full HD, като в същото време позволява прекрасен „боке“ ефект на фона.

4K сензорът е снабден със супер мощен BIONZ X процесор на Sony, който използва технология за намаляване на шума и възпроизвеждане на детайлите за невероятно ярки, реалистични кадри, по-близки до реалността от всякога. С модерната функция на видеокамерата Cinematone Gamma/Colour, вашите кадри получават изключително топъл, богат изглед при продължителното записване на 25 кадъра.

4K Ultra HD телевизор на годината в Европа за 2014-2015: KDL-65X9005B

4K телевизорът с голям екран на този сезон – BRAVIA™ X9, предлага най-доброто от Sony с изключителна картина и първокласен звук, допълнени от впечатляващ и неповторим дизайн. Изображенията са по-ярки и по-внушителни от всякога с новия X-tended Dynamic Range™. Уникалният TRILUMINOS™ дисплей продължава да пресъздава пълната и истинска емоция на всяка сцена с богати, искрящи червени и изумрудено зелени цветове. Мощният 4K X-Reality™ PRO процесор обработва безукорно всеки детайл от картината. Независимо дали гледате в 4K или HD, специалната база данни от 4K изображения на Sony осигурява реалистични текстури, драматични цветове и контраст. Неповторимият ‘Wedge’ дизайн на телевизора X9 повишава стабилността, осигурява лесна свързаност с кабели и по-голям капацитет на високоговорителите, за да доставя по-богат и по-мощен звук.

Таблет на годината в Европа за 2014-2015: Xperia Z2 Tablet

С Xperia Z2 Tablet Sony разработиха таблет, който е едновременно красив, елегантен и преносим. С помощта на първокласни материали, всеки един детайл е прецизно изработен, за бъде създаден най-тънкият (само 6.4 мм) и лек (само 426 г за Wi-Fi модела и 439 г за LTE/3G модела) водоустойчив таблет1 в света – изключително удобен за носене и работа, дори с една ръка. Популярният OmniBalance дизайн на Sony създава елегантна форма, която е изключително тънка, но същевременно много здрава – с баланс и симетрия във всички посоки за удобство при употреба и красив изглед от всички ъгли. И както можете да очаквате от Sony, това леко и красиво устройство е също напълно водоустойчиво – в готовност за всички предизвикателства на ежедневието.

Дигитална аудиосистема на годината в Европа за 2014-2015: HAP-Z1ES

Създадена с прецизност и внимание, за да покрие стандартите на най-запалените аудио любители, системата HAP-Z1ES извлича и най-дребните детайли от днешните висококачествени звукови файлове. Музикалните файлове се складират на 1ТВ твърд диск на устройството и могат да бъдат прехвърляни – безжично или посредством кабел – от вашия персонален компютър или Mac посредством приложението ‘HAP Music Transfer’. Приложението автоматично се синхронизира с най-новите свалени файлове, така че харддискът на плеъра е винаги с актуално съдържание.

Gadgets, Lifestyle, Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Sony с шест отличия на наградите EISA 2014”

Leave a Reply