Биометрични слушалки ще оптимиризат фитнес тренировките

Aug 26, 2014 Няма коментари by

SMS Audio LLC, марката аудио слушалки и аксесоари от Къртис “50 Cent” Джаксън, съвместно с Intel Corporation, обявиха сътрудничество за разработването на първата отчитаща сърдечния ритъм персонална аудио система, която сближава ежедневия начин на живот и технологичните иновации за изключително фитнес изживяване.

Както съобщава технологичният сайт Pixelmedia.bg, слушалките SMS Audio BioSport In-Ear , захранвани от Intel, ще предоставят интелигентни възможности за спортуващи от всякакви нива по-късно тази година.   С този анонс Intel и SMS Audio, сливат в едно нуждите на ежедневния живот с технологичните иновации, за да подобрят фитнес изживяването.

Слушалките SMS Audio BioSport In-Ear, базирани на Intel, ще разширят пуснатата наскоро колекция SMS Audio Sport Collection и ще добавят още усъвършенствани технологични функции, за да предоставят висококачествен звук, докато устройството събира информация за фитнес напредъка на потребителя.

Световната марка за слушалки и аксесоари, SMS Audio, е посветена на подобряването на начина, по който хората по света „изживяват” музиката, като комбинира технологии, функционалности и стил, за да предостави високо качество на звука, комфорт и мода на всеки продукт. Intel и SMS Audio си партнират, за да слеят фитнеса с технологиите, чрез комбинация между най-новите биометрични технологии за мониторинг по време на фитнес и високо качество на звука и стил.

Gadgets, Lifestyle, Бъди в час!, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Биометрични слушалки ще оптимиризат фитнес тренировките”

Leave a Reply