Разтърсващ разказ от майстора на любовни истории Никълъс Спаркс в НАЙ-ДОБРОТО В МЕН от 17 октомври в кината

Sep 03, 2014 Няма коментари by

Есента ще бъде нажежена от много любов, раздяла и стрaст от автора на „Тетрадката“ в най-новата продукция по роман на Никълъс Спаркс НАЙ-ДОБРОТО В МЕН. Историята на Аманда (Мишел Монагън) и Доусън (Джеймс Марсдън) съдържа всички присъщи на автора елементи, които го правят толкова обичан по цял свят. Романът „Моят път към теб“, на който е базирана най-новата лента, се нарежда до „Тетрадката“ в сърцата на феновете, както и по продажби в класацията на USA TODAY. 27
НАЙ-ДОБРОТО В МЕН разказва за изпепеляващата любов, която пламва между Доусън и Аманда – двама тийнейджъри, които живеят в абсолютно различни светове. В далечната 1984 г. те се запознават в училище и привличането се оказва по-силно от всички сили, които са против тях… До момента, в който богатото семейство на Аманда се намесва.
Двадесет години по-късно двамата се връщат в родния си град. И двамата са поели по своя път, но животът им не се е стекъл, както са очаквали. Нито единия от тях не може да се похвали с пълно щастие. Едно нещо обаче не се е променило – любовта помежду им. Съдбата им предоставя втори шанс да се изправят срещу силите, които са ги разделили десетилетия по-рано. Колко е силна любовта между Аманда и Доусън, след като веднъж вече не е оцеляла? Ще намерят ли сили да се изправят срещу всичко и всички – в НАЙ-ДОБРОТО В МЕН от 17 октомври в кината, когато е и световната премиера на филма.
Мишел Монагън е родена в Айова, а родителите й са с немски и ирландски корени. Сред най-запомнящите се роли в кариерата й са в „Мисията невъзможна III“ и „Мисията невъзможна: Режим фантом“. Въпреки че кариерата й започва в телевията в „Закон и ред“, основните й роли са на големия екран. Наскоро се завърна в сериалите редом до Матю Маконъхи в „Истински детектив“. В НАЙ-ДОБРОТО В МЕН Мишел изпълнява ролята на порасналата Аманда.
Ролята на Доусън е поверена на Джеймс Марсдън. Актьорската му кариера започва в сериала „Гувернантката“, но много скоро пробива на големия екран. Зрителите го познават от редица филми, като „27 рокли“, „Зуулендър“, „Брилянтин“, но най-запомнящото му се превъплъщение е в поредицата за „Х-Мен“ в ролята на Циклопа. Джеймс е участвал и в друга касова продукция по роман на Никълъс Спаркс – „Тетрадката“. Той обаче не е първият избор на продуцентите за главната роля в НАЙ-ДОБРОТО В МЕН. Първоначално образът на порасналия Доусън е бил предложен на Пол Уокър, но след трагичната му смърт преди началото на продукцията, екипът се спира на Джеймс Марсдън.

Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Разтърсващ разказ от майстора на любовни истории Никълъс Спаркс в НАЙ-ДОБРОТО В МЕН от 17 октомври в кината”

Leave a Reply