Sony разширява гамата си SmartWear Experience продукти с две нови попълнения за Lifelog – SmartBand Talk и SmartWatch 3

Sep 13, 2014 Няма коментари by

Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) обяви днес добавянето на два нови продукта към своята гама SmartWear Experience – Sony SmartBand Talk и SmartWatch 3. И двата продукта работят с популярното приложение Lifelog, създадено, за да ви помогне да научите повече за начина, по който живеете и се движите, за да подобрите и обогатите ежедневието си.

101

„Животът е пътешествие, а пътешествията са изпълнени с истории и преживявания, които ви определят като личност – това е основният принцип на Lifelog, приложението за Android, което е в сърцето на SmartWear Experience. Ние отиваме отвъд стандартното фитнес проследяване и отброяване на серии от упражнения, за да ви помогнем да регистрирате и да запазите емоционалните моменти, които са от значение”, каза Кунимаса Сузуки, президент и главен изпълнителен директор на Sony Mobile Communications. “Като пионер в интелигентните и носими технологии, SmartBand Talk, SmartWatch 3 и Lifelog не само потвърждават лидерството на Sony в тази област, но ни утвърждават и като иноватори, които се осмеляват да бъдат различни и да предоставят на света богат избор – продукти и услуги, какъвто никой друг не може или не ще предостави.”

SmartBand Talk – мощно носимо устройство за проследяване на ежедневието с интуитивни функции
SmartBand Talk е мощно носимо устройство, създадено за потребители, които живеят живот на пълни обороти.

Със своя вграден микрофон и високоговорител, SmartBand Talk е снабдена с функция за кратки телефонни разговори, за да можете да говорите през него и да чувате събеседника си, и поддържа HD глас – перфектно, за моментите, когато сте в движение или вашия телефон е далече от вас. Чрез вградената Voice Control1 технология на Sony можете да прикачите ваши собствени аудио записи към регистрираните моменти от ежедневието или да използвате гласа си, за да извършвате специфични операции със смартфона си.

Извитият, винаги включен 1.4-инчов e-paper дисплей на SmartBand Talk, е нов креативен подход, базиран на обратната връзка от потребителите. Той е с ниска консумация на енергия, но е много ярък и ясен; с него можете да следите своята Lifelog активност, да виждате известия, както и да се информирате за часа.

Новата вградена сензорна технология за измерване на скорост и височина усеща как и колко се движите, за да даде точна представа за дневната ви физическа активност – независимо дали сте ходили, бягали или сте се катерили. Можете да видите колко активни сте били и как сте общували, тъй като тя изтегля цялата информация от вашия смартфон и след това ви дава възможност да я разгледате на e-paper екрана, където и когато поискате.

Както очаквате, SmartBand Talk е водоустойчива2 (IP68) и ще излезе на пазара в цветовете черно и бяло, а по-късно през годината ще бъдат налични и други вдъхновяващи цветове. Така Sony предлага аксесоар за всеки – подходящ и за бизнес облекло, и за облеклото за свободното време, за да изразите своя индивидуален стил.

SmartWatch 3 – най-ново поколение „умен часовник“ от Sony с Android Wear
Като водещ на пазара от 2007 г. насам, SmartWatch 3 е най-новото поколение умен часовник от Sony, но първият, проектиран специално за най-новите актуализации на Android Wear в съвместен проект с Google. Това партньорство съчетава лидерството на Sony в областта на интелигентните, носими продукти със софтуера и експертния опит на Google, за да създаде уникално носимо изживяване, основаващо се както на хардуерни, така и на софтуерни иновации.
Android Wear подрежда вашата информация, предполага от какво се нуждаете и ви го показва, още преди да сте попитали. Така мигновено получавате съобщения от вашите приятели, известия за вашите ангажименти, актуална прогноза за времето. Това може да е и информация за полет, съвети според вашите интереси или всякакъв вид съобщения, без да се налага да полагате усилия в тази посока. А ако се наложи да работите с Android Wear, гласът е най-лесният начин.
Дори и без вашия Android смартфон, SmartWatch 3 е забавен и полезен аксесоар с впечатляващи самостоятелни функционалности. Вграденият микрофон, акселерометърът, компасът, жироскопът и GPS сензорната технология осигуряват по-точно и по-цялостно проследяване на ежедневието.
SmartWatch 3 предлага значителен напредък в сравнение със SmartWatch 2: 1.6-инчов 320×320 TFT LCD трансфлективен дисплей за видимост при ярка слънчева светлина, интегриран в панел с гръб от неръждаема стомана за първокласно усещане и стил. Разбира се, той е водоустойчив (IP683) и се зарежда през стандартен microUSB порт.
Има вградена 4GB памет, което означава, че можете да синхронизирате плейлисти и да го свързвате лесно с Bluetooth слушалки, за да слушате. Можете да направите това преди да излезете да тичате, оставяйки смартфона си вкъщи, и пак да слушате страхотна музика офлайн, като и да проследите тичането си с GPS и Lifelog.
Той ще бъде достъпен във варианти Класик (черен) и Спорт (лайм), с допълнителни цветни ленти в розово и бяло, достъпни след пускането му пазара.

Lifelog – лично Android приложение, което записва и разказва вашата история
Налично за сваляне от Google Play Store, Lifelog е забавно приложение за Android, създадено да ви даде възможност да поставяте и постигате своите цели, да маркирате незабравимите моменти и да преглеждате минали моменти по всяко време, за да опознаете себе си по-добре.

SmartBand Talk и SmartWatch 3 записват и представят активността във вашето ежедневие и вашите данни на китката, но също така се свързват с приложението на вашия Android смартфон чрез Bluetooth® и NFC, след като сте се свързали към вашия акаунт в Sony Entertainment Network3.

Sony предлага нов уеб интерфейс за регистрация в Lifelog, който ще бъде достъпен от сайта на Sony Mobile по-късно тази година и ще дава на потребителите още по-голяма видимост и контрол над данните за начина им на живот. И още: през 2014 г. Sony ще отвори API за партньори, за да интегрират услуги с Lifelog или да създават напълно нови изживявания.

Sony поставя акцент и върху факта, че заедно с марката аксесоари Proporta скоро ще представи колекции SmartBand SWR10, състоящи се от лицензирани дизайни от водещи марки като Ted Baker и Barbour.

Sony също представи и ново сътрудничество с известната и популярна лайфстайл марка Roxy – бранд за женски сърф и сноуборд облекла и аксесоари – в рамките на което по-късно тази година ще предложи на пазара лимитирана SmartWear серия.
100
SmartBand Talk и SmartWatch 3 –новите модни попълнения към гамата SmartWear Experience продукти на Sony, ще бъдат налични на пазара по-късно през есента на 2014 година.

Gadgets

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Sony разширява гамата си SmartWear Experience продукти с две нови попълнения за Lifelog – SmartBand Talk и SmartWatch 3”

Leave a Reply