Хайде на училище с Dance Station в Paradise Center

Sep 15, 2014 Няма коментари by

Като част от Paradise Dance Week, звезди от танцови ТВ формати ще танцуват и забавляват малчуганите в Paradise Center. Най-голямото и модерно танцово студио отваря врати в едно от най-атрактивните места за развлечения и търговия.

На този празничен ден преподавателите на Dance Station ще покажат всички видове танци (латино и бални; хип-хоп, народни, джаз-балет), които училището предлага на специално изработената сцена в Paradise Center.

Ани Дончева, Атанас Месечков, Ралица Мерджанова, Деан Стефанов, Елена Мерджанова, Михаела Павлова и Калоян Иванов са само част от звездните преподаватели.

Ако имате желание вашето дете да изучава популярни танци, това е мястото и денят, в който да научите повече за предлаганите обучителни танцови програми. Елате и се запознайте с преподавателите на Dance Station – спирката на моите танци.

Събитието е част от Paradise Dance Week – пазарувай с танцова стъпка, която включва различни събития, танци, анимации, открити уроци и атрактивни игри в най-атрактивния шопинг център „Paradise Center.

Оглеждайте се за нашите танцови „кондуктори“, който ще ви запознаят с танцовите спирки в Dance Station. Ако билета ви е „редовен“ ще ви изненадат с невероятни намаления от месечните абонаменти в Dance Station.

Dance Station е иновативен танцов център, създаден от Ани Дончева и Ралица Мерджанова, с подкрепата на съмишленици, партньори и любители на танците.

Танцовото училище е сбор от комплексни услуги, компетентни преподаватели и качествена танцова програма, които целят да развият танцовото изкуство в България.

Повече информация е достъпна ТУК.

Lifestyle, Party Time, School, Бъди в час!, Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Хайде на училище с Dance Station в Paradise Center”

Leave a Reply