AFKTV с ексклузивно партньорство с vbox7.com

Oct 20, 2014 Няма коментари by

Феновете на електронните спортове в страната ще могат да гледат представяния на игри, новини, ревюта на гейминг хардуер и софтуер и още много видеа на страниците най-големия български сайт за видео споделяне.

AFKTV e игрална медия, отразяваща най-популярните коментатори и личности от света на електронния спорт и гейминга. Медията е партньор на всички големи събития, свързани със състезателен гейминг. Освен множеството турнири, които излъчва на живо с коментар на български, AFKTV има и ежеседмично онлайн предаване.

Благодарение на партньорската програма на vbox7.com, потребителите на сайта могат да гледат над 900 видеа на тема електронни спортове, като съдържанието продължава да се обогатява. Освен онлайн, партньорството на AFKTV и vbox7.com се пренася и в „истинския живот“, с парти за световните финали по League of Legends, което се проведе на 19 октомври в кино „Арена Запад“ в София. По време на събитието се излъчи на живо очакваният финал на световния шампионат по League of Legends с коментар от най-добрите български LoL коментатори и финалният двубой между двата най-добри български League of Legends отбора.

Бъди в час!, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “AFKTV с ексклузивно партньорство с vbox7.com”

Leave a Reply