Никол Станкулова, Сани Жекова и Юлиан Вергов споделят своите #hiFIVE моменти

Nov 07, 2014 Няма коментари by

#hiFIVE моментът е този специален миг, когато се чувстваш страхотно, щастлив си, вълнуваш се, споделяш любовта си или просто си оригинален и интерпретираш жеста #hiFIVE по свой собствен начин. Всички #hiFIVE моменти ще бъдат качени на специална онлайн платформа http://www.fashiondays.bg/hifive/.

Платформата ще събере всички #hiFIVE моменти от седемте държави, където присъства Fashion Days: България, Чехия, Унгария, Румъния, Полша, Словакия и Словения. Всяка седмица 10 участници от всяка страна ще участват в жребий за страхотни награди. Но това не е всичко: когато броят на всички качени снимки достигне 10 000, всички участници печелят специална награда. А правилата са повече от лесни: изпратете своите #hiFIVE снимки на: hifive@fashiondays.bg

Към кампанията се присъединиха и някои от най-обичаните звезди, които ще споделят своите #hiFIVE моменти, участвайки в специално предизвикателство. В България любимата ТВ водеща Никол Станкулова, най-добрата ни сноубордистка Сани Жекова и актьорът Юлиан Вергов се състезават за титлата най-добър #hiFIVE специалист. Всяка седмица те ще изпълняват специална мисия, от която ще качват видео и снимки на Facebook страницата на FashionDays. Този от тях, чиито видеа съберат най-много лайкове в края на кампанията, печели състезанието. Останалите двама ще имат задача – да разнесат лично няколко пратки на Fashion Days до вратата на клиентите!

“За нас празникът е наистина много голям и искаме да направим всички хора част от него. След пет години усилена работа, днес сме горди с постигнатото и знаем, че сме тук благодарение на нашите клиенти, нашите партньори и нашия екип. Техните истории са част от нашата история, техните #hiFIVE моменти създават нашия #hiFIVE празник. Така че искаме да поканим всички да участват и да се забавляват с нас.” – коментира Евгения Маркова, Маркетинг директор на Fashion Days. Кампанията ще продължи до 2 декември 2014 г.

Бъди в час!, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Никол Станкулова, Сани Жекова и Юлиан Вергов споделят своите #hiFIVE моменти”

Leave a Reply