Зашеметяващата рокля на Дженифър Лорънс събра погледите на американската премиера на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I

Nov 21, 2014 Няма коментари by

Актьорите от ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I се разходиха по червения килим на премиерата на филма в Лос Анджелис вчера, а прелестната Дженифър Лорънс остави всички безмълвни в своята бяла рокля. Дизайнът на Кристиан Диор впечатли всички присъстващи, а Джен сияеше повече от всякога. Сексапилните Лиъм Хемсуърт и Джош Хъчърсън не отстъпваха по нищо на екранната Катнис Евърдийн. Лиъм беше облечен в костюм на Dolce&Gabbana и бързо превзе сърцата на женската част от присъстващите. Елизабет Банкс също за пореден път впечатли всички с безупречния си избор на рокля.
soika
Ден преди официалната американска премиера на филма актьорите и част от екипа на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I се събраха в Ню Йорк за прес конференция. Те разказаха за приключението да снимат поредицата, за приятелствата, които ще останат и след щракването на последната клапа и за любимите моменти от снимачния процес.
Премиерата на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I в Лос Анджелис беше специална и по друга причина. Всички актьори и екипа на филма подкрепиха Специалните Олимпийски игри догодина. Най-големите фенове на Катнис Евърдийн имаха възможност да спечелят покана за премиерата в Ел Ей като дарят пари в подкрепа на събитието. А един късметлия не само е присъствал, но и е имал уникалната възможност да се запознае с актьорите.
Официалната премиера на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I е на 21 ноември в кината и 4DX. Най-големите фенове на филма могат да закупят своите билети още сега в големите вериги кина Cinema City Bulgaria и Арена.
Повече информация и актуални новини за продукцията може да намерите на официалната българска фейсбук страница: www.facebook.com/IgriteNaGlada.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Зашеметяващата рокля на Дженифър Лорънс събра погледите на американската премиера на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I”

Leave a Reply