Компютърна компания изготви ръководства-комикси за промоциите си

Dec 10, 2014 Няма коментари by

Водещият производител на процесори и графични решения AMD разпространи атрактивни илюстрации на промоциите на своите продукти с компютърни игри. С цел да улесни потребителите и да комуникира по-ясно своята инициатива към потребителите, AMD изготви комикси представящи стъпка по стъпка действията, чрез които купувачите на APU могат да се възползват от предложенията на компанията. Както съобщава технологичният сайт Pixelmedia.bg, картинките демонстрират колко лесно е потребителите на практика да поискат полагащите им се кодове на игри.

От AMD информират за нови заглавия като LEGO Batman 3: Beyond Gotham, които са достъпни за клиенти закупили определени лаптопи или десктопи с AMD APU. От компанията също така съобщават за пускането на нова вълна насърчителни пакети с игри за ритейлърите в канала точно за предколедния период. AMD_IF_IT_CAN_GAME

Има две ясно различими промоции – кампанията Never Settle: Space Edition, която определя награди за купувачите на РС снабдени с високопроизводителни AMD Radeon™ графични карти, и промоционния пакет If It Can Game, от който могат да се възползват напазарувалите системи с AMD APU FX процесори, както и с чипове от серите A10 и A8.

След закупуване на посочените APU продукти, клиентите могат да получат това, което им се полага от промоцията „If It Can Game“, като пуснат програмното средство ‘AMD Product Verification’ и следват инструкциите как да изтеглят избраната от тях игра. LEGO Batman 3: Beyond Gotham е само една от достъпните игри за клиенти закупили AMD FX или A10 APU-базирани системи. В това игрово заглавие LEGO Batman се завръща в едно вълнуващо изпълнено с много екшън приключение.

Arts, Gaming, Progaming, Videogames, Бъди в час!, Комикс

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Компютърна компания изготви ръководства-комикси за промоциите си”

Leave a Reply