Не!Новините ще правят телевизия

Jan 20, 2015 Няма коментари by

За около година сайтът Не!Новините доби изключителна популярност и благодарение на оригиналните текстове на своя създател Самуил Петканов достигна до хиляди хора и събра купища фенове в социалните мрежи.
113
Именно това явно кара създателя на сайта да предприеме следващата стъпка в своето начинание. Наскоро той публикува следния текст на страницата си във Facebook: “Не!Новините докъде с радост, докъде с досада от това, че спират да са маргинален сайт на Интернета и стават централна медия на Балканите, обявяват, че скоро ще се превърнат в 24-часов телевизионен канал.

Вижте част от нашите телевизионни упражнения в следното клипче. Ако ви се наслаждават, да знаете, че чакаме 20 000 гледания, за да пуснем следващия къшей ефирна благодат”.
И въпреки че собственикът на сайта Самуил Петканов за сега отказва да направи официално изявление, става ясно, че Не!новините подготвят свой телевизионен формат – дали той ще е под формата на предаване в някоя медия или ще се разпространява само оналйн, не става ясно, съобщава но в трейлъра, който можете да видите към новината се вижда че участват редица интересни актьори и водещата Мария Силвестър.

culture

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Не!Новините ще правят телевизия”

Leave a Reply