8-часов маратон на съвременните технологии в ефира на BOX TV

Feb 06, 2015 Няма коментари by

Младежкото предаване NEXT TV, което върви в ефир всеки петък по BOX TV, отново ще се превърне в мост между технологиите и младежите в България, тази вечер, от 20:00ч. Водещият Роро и компания няма да изневерят на стила си и са подготвили множество новини от интернет, гейминг културата и музикалната сцена.
next
Прегледът на видео игрите ще включи актуални заглавия като драматичното приключение „Life is strange” и екшън преживяването „Dying Light, а специална ретро секция ще обърне внимание и на едно емблематично име от недалечната 2005-та година – интерактивната драма “Fahrenheit”. Любителите на състезателния гейминг ще се насладят на специален речник с термини, новини от световната сцена и среща с гост от StarCraft 2 дисциплината.

Изненадите не спират дотук – ще се насладим на кадри от избрано аниме, а малко по-късно ще задълбаем в темата за азиатската култура в специална среща с гости от Институт „Конфуций”, по повод Фестивала на съвременното китайско кино. Темата за киното ще бъде разгърната и около предстоящия пети сезон на култовата сага „Игра на тронове”, придружено с коментарно студио. Очакват ни още новини от социалните медии, както и обичайната интеракция със зрителите на предаването, които след полунощ се превръщат в главни действащи лица в интерактивния куест на живо – “Myst”.

Музикалните гости отново ще ни заредят с отлично настроение, а тази вечер те са ЖЛЪЧ и Гена, които гостуват за първи път в студиото на NEXT TV, както и един от най-нашумелите рапъри в последно време – F.O. Още гости ще ни разкажат и за най-привлекателните музикални събития за предстоящия Ден на влюбените.

culture, Gaming

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “8-часов маратон на съвременните технологии в ефира на BOX TV”

Leave a Reply