Финалите на Game Ninja 2015 ще се провеждат на живо

Mar 06, 2015 Няма коментари by

Финалите на тазгодишния турнир Game Ninja ще се състоят на 7 март от 9.00 до 20.00 часа в Зала 3 на Националния Дворец на Културата (НДК). Турнирът се провежда за трета поредна година. От тази година финалите се провеждат на живо.

Състезателите се надпреварват в три типа игри League of Legends, DOTA 2 и Counter Strike. Турнирът се организира от списание PC World и се подкрепя от Vali Computers като технологичен партньор. Intel SSD-та ще бъдат част от наградите за състезаващите се отбори.

“За нас е удоволствие да участваме на Game Ninja 2015 и да се срещнем с представители на геймърската общност в България, които присъстват на събитието. Intel има дългосрочен ангажимент към геймърската общност в световен мащаб. Да отговаряме на нуждите на тези взискателни технологични потребители е в унисон с нашата визия винаги да се стремим да сме най-добрите в това, което правим,” коментира Мануела Чугудеан, Intel PR мениджър Централна и Източна Европа.

За повече информация за програмата на финалите на Game Ninja 2015 и как да закупите билети, можете да посетите страницата на Facebook събитието на адрес: https://www.facebook.com/events/1606149762934364

Gaming, Videogames, Бъди в час!, Конкурси, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Финалите на Game Ninja 2015 ще се провеждат на живо”

Leave a Reply