Дръм енд бейс дуото DUB PHIZIX и MC STRATEGY ще се присъединят към концерта на DUB FX

Apr 22, 2015 Няма коментари by

Към вечерта, посветена на най-новото лайв шоу на вдъхновяващия DUB FX, ще се присъединят и друга двама новатори от алтернативната сцена – DUB PHIZIX и MC STRATEGY. На 13-ти юни в двора на студио „Орфей” дръм енд бейс дуото от Острова ще представи най-актуалните си съвместни проекти, за да завърши подобаващо това незабравимо музикално преживяване.

DUB PHIZIX доминира ъндърграунд дръм енд бейс сцената и неуморно премазва стиловите граници в електронната музика. Парчетата на DUB PHIZIX издават, че е изтънчен познавач на добрата дръм енд бейс мелодия. В тях често се намърдват музикални влияния от всички краища на света, а в сетовете си смело миксира пренебрегвани и забравени класики със свеж материал.

На 13-ти юни DUB PHIZIX ще излезе не с кого да е, а с най-верния си съмишленик MC STRATEGY – за който тандем вече е традиция да оставя без дъх българските бас фенове, след незабравимото им участие на Bass Romance през ноември 2013-та. Безспорно един от любимите синове на Великобритания, който в момента е на гребена на вълната, STRATEGY е член на Broke’n’£nglish и е сред основните играчи на великобританската хип-хоп сцена. Бързите му рими са му спечелили титлата на един от най-добрите фристайлъри на земното кълбо, а отдавна е признат и за един от най-добрите спитъри, излизали някога от Обединеното кралство.

DUB PHIZIX и MC STRATEGY не спират да творят покоряващи дръм енд бейс звуци, като една най-новите им разбиващи съвместни продукции е парчето „Buffalo Charge”, към което излезе и впечатляващо видео: https://www.youtube.com/watch?v=7fVK7atPvLQ

Вечерта на 13-ти Юни щe се превърне в истинско музикално приключение с DUB FX, DUB PHIZIX и MC STRATEGY, осъществено с подкрепата на J&B – уискито, променящо представата за уиски!

Drum and bass, Music, Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Дръм енд бейс дуото DUB PHIZIX и MC STRATEGY ще се присъединят към концерта на DUB FX”

Leave a Reply