ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: Ерата на Ултрон разби първите си рекорди с премиерата си на голям екран у нас

Apr 30, 2015 Няма коментари by

Едно от най-чаканите продължения в киновселената на Марвел ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: Ерата на Ултрон очаквано разби първите си рекорди в премиерния си уикенд у нас. Българската премиера на филма е точно седмица преди тази в САЩ и моментално се превърна в най-касовата премиера на 3D заглавие за тази година с боксофис от над 350 000 лв. и близо 34 000 зрители.

С това победната серия на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ не свърша и те се нареждат още като най-касова премиера на филм на Марвел в България, най-касова премиера на филм за супергерои и 3-та най-касова премиера на филм на Дисни за всички времена.

ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: Ерата на Ултрон разбива и международния боксофис, като не бива да се забравя, че тепърва предстоят премиерите в САЩ, Китай, Япония, Испания, Мексико и останалата част от Латинска Америка, Тайланд. С международен боксофис от над 200 млн. щ.д. от едва 55% от пазарите, втората част от поредицата за ОТМЪСТИТЕЛИТЕ надминава първата с цели 44%, а Железният човек 3 с 24%, поставяйки различни рекорди на световните пазари.

Arts, Fun, Бъди в час!, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: Ерата на Ултрон разби първите си рекорди с премиерата си на голям екран у нас”

Leave a Reply