Модни трендове на лятото

Jun 17, 2015 Няма коментари by

Вдъхновени от пролетта и в трепетно очакване на лятото дамите започват да обръщат все по-голямо внимание на външния си вид. Облеклото, аксесоарите и гримът придобиват все по-голямо значение за нежната половина от населението, но въпреки всички идеи, съвети и препоръки, които обмисляме всеки ден, най-важното за една жена остава видът на косата й.

Въпросът, който много дами си задават, е „Как да съм неотразима, как да съм себе си и същевременно как да съм в крак с модните тенденции това лято?“. Отговор на тези въпроси дава професионалистът Жоро Петков – човекът, създал над 36 хил. прически, който вече 13 години се грижи за красотата на косата на много от най-популярните дами у нас.

GeorgiPetkov_3 GeorgiPetkov_1„Наблюдават се няколко основни тренда, които зависят от промяната на модата, стила и натюрела на жената. Въпреки това, обемната и красива коса е модерна всеки сезон. Обемът в корените, като основа за леки вълни, къдрици или небрежно спуснати кичури винаги е хит.“ „Непокорната коса, косата, която няма обем, се нуждае от специални грижа и внимание,“ допълва коафьорът.

„Именно затова препоръчвам на дамите да се възползват от новите технологии и да потърсят подходящ продукт за постигане на обем от корена до върха в домашни условия. Бързи и ефектни прически могат да се постигнат само с три лесни стъпки с помощта на стилизиращата преса за обем Rowenta Volume’24. Тя създава естествен обем от корена до върха на косата и прави прическата възхитителна и магнетична“, съветва Георги Петков. „Обемът се създава, когато корена и основата на косата са хубаво извити, а с този уред това се постига много по-лесно. Действието му е съобразено с начина на извиване и засичане на корена в обратната посока и така не само се придава обем, но и се задържа много по-дълго.“

Rowenta_before&after_05Специалистът споделя, че ако искаме да оформим добре косата си за прическата, която сме избрали, трябва да подсигурим добра основа, върху която да се „развихрим“. Обемната коса е първата стъпка в направата на почти всяка прическа – както на ежедневните, бързи и лесни форми, така и на официалните и стилни коафюри. Играта с промяната на визията става много по-лесна и бърза, ако косата е подготвена подходящо. Именно затова, Rowenta Volum’24 прави това възможно в 3 лесни стъпки само за няколко минути. Оптималната температура, която уреда постига е подходяща за ежедневна употреба и щади косата. Перфектната прическа се нуждае от блясък, за който се грижи йонният генератор.

„Само преди няколко месеца показахме, че за да имаш красива прическа не е задължително да си звезда, ежедневно обгрижвана от цял екип специалисти. Избрахме 6 обикновени момичета, които с помощта на продукта само след броени дни се превъплътиха в модни икони от световните модни столици.“, споделя Георги и допълва „Заедно с момичетата на Rowenta, ние показахме няколко различни прически, постигнати само с едно оформяне на косата като основа, а именно постигането на обем, което може да се види стъпка по стъпка и във видеата, които заснехме“.GeorgiPetkov_4

Ето и още няколко основни съвета от стилиста, благодарение на които Бояна, Цвети, Ралица, Криси, Ани и Виви получиха звездното си преобразяване:

„За да подготвите основата на косата, започнете с най-горния слой на косата, отделете го и започнете с пресата за обем от по-долен пласт коса. Поставете уреда в корените на косата перпендикулярно на скалпа, задръжте за 2-3 секунди и плавно я прекарайте кичура към противоположната страна. Повторете докато не направите обем на цялата коса. Сплетете плитки от двете страни, закрепете ги с фиба на тила и вече имате модерна и стилна прическа, в крак с модните тенденции.“ .

Георги Петков дава още няколко съвета за прически, подходящи за специални случаи, които тази година са хит:

London New Your„Отлично решение за специален повод е романтична визия с небрежно прибрана на кок коса. Актуално е и добавянето на плитки, диадеми от плитки и къдрици в прибрана коса стил – Un-done. Тя се комбинира добре, както с официален и изискан тоалет, така и с ежедневен стайлинг за летните дни. Ако все пак искате официална фризура, заложете на задължителния за това лято акцент – вплетени в косата цветя, аксесоари от кристали или метал.“

Съветите от Георги Петков ще помогнат на всяка жена да бъде неповторима и ослепителна всеки ден. Романтичният обем от корена до върха, грабващ погледите на всички е лесно достижим с Rowenta Volume’24. С нейна помощ прическите с плитки, кок, разрошени къдрици или просто обем на цялата коса ще са като истинска игра вдъхновена от красотата. Бъдете бляскави, лесно е с Rowenta Volum’24!

Lifestyle, Бъди в час!, Красота, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Модни трендове на лятото”

Leave a Reply