Градски куест “Обичам София” ще се проведе този уикенд

Jun 18, 2015 Няма коментари by

Дори и да мислите, че сте наясно със софийските потайности, може да научите за интересни места от уникалния градски куест „Обичам София“, който се организира този уикенд от сдружение „Професионален форум за образованието“, Фентъзи ЛАРП Център и други партньори.

„Обичам София“ е състезание тип куест, в което участниците, обединени в отбори по 4 човека, преминават определен маршрут, решавайки различни загадки и предизвикателства, свързани с историята, съвремието и културата на София. Състезанието е за скорост, но важна част от крайната оценка на представянето на отборите съставлява и съобразителността и логическото мислене, проявено от участниците. За всички отбори ще има и награди, като за победителите наградите са по-големи.

Състезанието ще се състои на 20 и 21 юни 2015 г., като през двата дни ще участват различни отбори и ще има разлики в самите предизвикателства. Началото и в двата дни е в 15:00 часа в градинката пред Баня „Мадара”. Участниците в отборите трябва да бъдат на старта в 14:00 часа за регистрация и инструктаж.

В играта могат да участват всички граждани, навършили 16 години. Отборите са от 4-ма души, но ако нямате отбор, не се притеснявайте – може да се включите в такъв с други хора, които си търсят съотборници. Участието в играта е безплатно и става чрез регистрация чрез email на адрес: proforumedu@gmail.com. В писмото напишете имената на участниците във вашия отбор, възрастта им, телефон и мейл за контакт. Ако си търсите отбор, може да го напишете на електронната им поща или директно в събитието да си намерите другарчета.

Състезанието се организира от сдружение „Професионален форум за образованието“ с финансовата подкрепа на програма „Европа“ на Столична община.

Arts, Gaming, LARP, Youth projects, Бъди в час!, Фантастика

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Градски куест “Обичам София” ще се проведе този уикенд”

Leave a Reply