Певицата Софи Бард пред TeeNews.eu: Дано младежите, които напускат България, намерят причина да се върнат

Jul 30, 2015 1 коментар by

Певицата с интересния артистичен псевдоним Софи Бард е сред най-новите и обещаващи открития на родната сцена. Наскоро тя направи ремикс на хитовото парче „What“, който се радва на широко одобрение от публиката. Пред TeeNews.eu Софи разкри защо е избрала музикалната сцена, какви са спомените й от тинейджърските години като вокал на рок банда, както и каква е гражданската й позиция по отношение на емиграцията на млади хора от страната ни.

Въпрос: Представи накратко себе си и музиката, която изпълняваш.

Отговор: Казвам се София. Приех артистичния псевдоним Софи Бард, който е пряко свързан с мен и това, което обичам да правя! Музиката, която изпълнявам е изпълнена с много емоции, независимо дали е поп, рок, денс или друг стил. Реших да правя песни в по-комерсиален стил и с тях се стремя да достигна широка аудитория от хора, които да радвам.

Въпрос: Защо избра музикалната сцена за свое поле за изява?2015-06-21 02.14.30 (1)

Отговор: Музикалната сцена ме избра още от дете. Дори не съм осъзнавала тогава какво ще означава тя в живота ми, винаги съм била там и не си представям живота си без този адреналин. Като рокерите, които цял живот не слизат от моторите си, така и аз не си представям живота си без сцената, а и се надявам още дълги години да радвам хората и себе си!

Въпрос: Какви са спомените ти от тинейджърските ти години, когато ставаш солистка на рок банда?

Отговор: Тийн периодът с рок бандата беше един от най-хубавите в живота ми!  Хубаво е да споделяш и радостните и тъжните моменти с някого. Да не говорим, че всичко беше по детски безгрижно, непокварено. Духовните ценности бяха на първо място и никакво значение нямаше тогава дали джоба ти е празен, щом сърцето ти е пълно. Прекарахме много забавни моменти, които цял живот ще си спомням с усмивка!

Въпрос: Освен рок изпълняваш соул, фънк и Smooth JAZZ. Кой е любимият ти стил от тях?

Отговор: Никога не съм се ограничавала в стил музика! Музиката е хубава във всяка една нейна форма. Лично за мен творци, музиканти, певци правят музика не само заради комерсиалната част, ако беше така нямаше да има музика, особенно в тези трудни времена и най-вече в България!

Всеки творец, певец оставя по частица от сърцето си във всяка една творба, независимо от стила. Но мога да кажа за най-любимия си изпънител, това е Селин Дион. За мен тя определено е най-добра!

2015-06-21 02.16.45Въпрос: Какво би казала на всички млади хора, които напускат България?

Отговор: На хората, които напускат България бих казала, че една държава би била силна, ако народа ни е единен! Нека си спомним за Хан Кубрат, неговите синове и стрелите. Въпреки всичко разбирам хората, които напускат България. Емигрантството изглежда по-лесния вариант, но дали е така могат да кажат само тези, които вече не са тук. Желая им много късмет и много успех, и дано някога да намерят причината да се завърнат у дома! 

Въпрос: А на тези, които остават?

Управляващите са там, за да вършат това, за което ние им плащаме и ние сме техните работодатели, не те нашите! Какво правят работодателите с работниците си? Изискват! Крайно време е да започнем да изискваме и вече на никой да не му се налага да напуска  България, за да търси препитание!

Въпросите зададе: Мария Иванова

Top News, Бъди в час!, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

One Response to “Певицата Софи Бард пред TeeNews.eu: Дано младежите, които напускат България, намерят причина да се върнат”

  1. Дора says:

    А Дано !!!

Leave a Reply