DJ Cludio Holze превзема Hacienda на 22 август

Aug 14, 2015 Няма коментари by

DJ Cludio Holze e резидент DJ на първия клуб от веригата Nikki Beach направен в Маями на Ocen Drive 1 и станал легендарен през годините. Кариерата му е изключително богата и музиката, която пуска е смесица от хаус, джаз, поп и мелодични модерни битове. Световната звезда ще пуска в Hacienda Beach на 22 август, когато е подготвил за феновете си специална музикална програма. Cludio идва в Лозенец, за да зарадва почитателите на електронната музика със своето специално и неповторимо парти.

Диджеят е роден в Аржентина и заема важно място в световната музикална индустрия. Известен е с участията си на MWC Miami, резидент DJ в Nikki Beach, Delano Hotel, Mint Miami, (и всички модерни места в Maями), бил е DJ на много частни партита за големи холивудски звезди и луксозни брандове като Moet, LV,Oracle, Armani, Shakira, Jamie Foxx, Michel Perno, Blue Notes Radio, Sant Tropez Nikki Beach, LV Paris anual party, Fashion Week NY и много други. Пускал е в най-известните клубове по цял свят като Regina 51 в Коста Рика, Mistica в Перу, Praia в Доминиканската република, Cafeina в Мексико и „Азия де Куба“ в Буенос Айрес. Claudio Holze е известен с елегантния си и уникален стил на свирене.

DJ Cludio Holze е любимец на холивудските знаменитости и има много интересни истории в богатата си музикална кариера. Една от тях е по време на партито на актьора Джейми Фокс в Маями. Той тъкмо е спечелил Оскар за ролята си във филма „Рей“, описващ живота на легендарния певец и пианист Рей Чарлс. Джейми кани Клаудио за диджей на партито, което организира на прословутия басейн в хотел „Делано“. Купонът започва във 15:00 следобяд. Конртактът на Клаудио е за 4 часа. Джейми идва и го моли да продължи да пуска още няколко часа, защото той и всички гости го обожават. Така партито продължава 13 часа до 4 часа сутринта, където Бруно Марс, Снуп Дог, моделките на Виктория Сикретс – Тайра Банкс, Адряна Лима, Жизел Бюндхен, Хайди Клум и Сийл, Крис Боти, Рики Мартин, Клаудиа Джордан, Шон Пол и много други са присъстващи на специалното събитие.

Concerts, Fun, Music, Бъди в час!, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “DJ Cludio Holze превзема Hacienda на 22 август”

Leave a Reply