“Mr Robot” – най-добрият сериал на лятото

Aug 16, 2015 Няма коментари by

“Най-доброто шоу, което може да гледате по телевизията това лято” – това според “Форбс” е сериалът “Mr Robot” на USA Network, пише сайтът WebCafe.bg.

До момента са излезли едва 3 епизода от поредицата, но те вещаят, че “Mr Robot” ще се превърне в сензация. И ако другият летен “хит” – True Detective 2, е детективски ноар с пестеливи реплики и мудно (в добрия смисъл) действие, където напрежението е като гъста мъгла, която се стеле, то в “Mr Robot” има ударна доза напрежение, обрати на всяка крачка и гръм от ясно небе.

Представете си свят, в който корпорациите управляват всичко. Дори не е необходимо да си го представяте – това е светът, в който живеем. Елиът Андерсън (брилятнтият Рами Малек) е хакер социопат, който се друса с морфин, за да избяга от собствените си демони, а освен това има амбицията да бъде свръхинтелигентния супергерой, който ще промени света. За отшелника Елиът да хакнеш някого означава да го подчиниш, да се навреш в най-ревниво пазените му тайни и да извадиш на показ най-кирливите му ризи, освен ако не го изнудиш да се промени, извини и порицае.

Едва ли има друг актьор, който така би влязъл под кожата на Елиът, както Рами Малек. Блуждаещият му поглед и големите очи, налудничавостта във всяка мимика, усещането за болнавост, качулката като неразделна част от външния вид – с всичко това Малек пресъздава Елиът точно такъв, какъвто си го представяме – странен, вглъбен, интровертен и много самотен.

Повече информация е достъпна тук

Arts, Бъди в час!, Любопитно, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Mr Robot” – най-добрият сериал на лятото”

Leave a Reply