“Обратен гард” завладява българските киносалони от 11 септември

Sep 01, 2015 Няма коментари by

Номинираният за “Оскар” Джейк Джиленхол се нарежда сред имена като Робърт Де Ниро, Матю Маконахи, Даниел Дей Луис и Дензъл Уошингтън, които се променят до неузнаваемост за ролите си в екшъна “Обратен гард”. С упорити тренировки два пъти на ден и седем дни в седмицата, Джиленхол натрупва близо 10 кг мускулна маса и влиза в кожата на боксьора в среднотежка категория Били Хоуп.

Хоуп е боксьор-левичар с нечувана сила и непобеден от години, чиято най-голяма подкрепа е семейството. Съпругата му Морийн (Рейчъл Макадамс) загива в злощастен инцидент и животът на Били се срива. За да си върне попечителство над детето си и да й осигури отново дом, той ще трябва да намери пътя обратно към себе си. Животът му се променя, когато попада в залата на бивш боксьор, в чиято роля ще видим носителя на “Оскар” Форест Уитакър.SOUTHPAW

Сред останалите звезди във филма са Рита Ора и всеизвестният почитател на бокса 50 Cent. Режисьор е Антоан Фукуа, известен с култови филми като “Тренировъчен ден”, “Плачът на слънцето”, “Снайперистът”. Той споделя: „Досега не сте гледали боксьорски филм, заснет по този начин. Ще видите отблизо удари, кръв. За това подготвях Джейк – казвах му, че ще го гледаме как се бие.”

Саундтракът на филма е продуциран от Еминем. Песента, която звучи в трейлъра, Phenomenal, се превърна в тотален хит още с премиерата си на 1 юни в Ню Йорк. У нас филмът ще завладее киносалоните на 11 септември.

Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Обратен гард” завладява българските киносалони от 11 септември”

Leave a Reply