Mониторите Philips и AOC са вече част от портфолиото на Поликомп в България

Nov 05, 2015 Няма коментари by

Компаниите MMD, лицензен партньор за монитори Philips, и AOC подписаха договор с водещия ИТ дистрибутор Поликомп, по силата на който пълната гама монитори от двете марки вече се предлагат от българската компания.

Отличното представяне на пазара на мониторите Philips и AOC ги прави желано допълнение в продуктовото портфолио на Поликомп. Чрез предлагането на дисплеите от тези марки дистрибуторът ще осигури на клиентите широка гама от решения за всякакви потребности – от висок клас професионални монитори с 4K резолюция до дизайнерски продукти за домашни потребители и геймърски модели с оптимизирани характеристики.

„Целта ние е да постигнем най-голям пазарен дял на мониторите Philips и AOC в България.“, каза Мартин Лечев, мениджър продажби в MMD за България, Македония и Албания. „Новите договорни отношения с водещия ИТ дистрибутор Поликомп ще ни помогнат да достигнем до още по-голям брой професионални потребители и корпоративни клиенти. Мониторите Philips и AOC се приемат отлично от българския пазар, заради авангардния си дизайн и иновативни функции, така че търсенето се увеличава“, добави той.
Високотехнологичните монитори Philips и AOC вече са на склад в Поликомп и могат да бъдат поръчвани от дилърите.

Повече за мониторите на Philips и АОC , предлагани от Поликомп, можете да намерите на www.polycomp.bg.

Gadgets

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Mониторите Philips и AOC са вече част от портфолиото на Поликомп в България”

Leave a Reply