Конференция BizzIT дарява знания на участниците и надежда на болно дете

Jan 20, 2016 Няма коментари by

На 23-ти януари, в зала 3 на НДК ще се проведе BizzIT- първата по рода си благотворителна IT конференция.

Подготвената от организаторите изключително разнообразна програма е прекрасен повод за всички, насочили се към IT сферата, да научат нещо ново, като същевременно с участието си ще подкрепят благотворителна кауза. Всички събрани средства от продадените билети ще бъдат дарени на Любомир Еленков – дете, загубило родителите си и болно от детска церебрална парализа, нуждаещо се от средства за операция.

Събитието се организира от Startup Masters и Webrika Academy. Първата подобна, напълно безплатна конференция, те провеждат на 09.05.2015г. в гр. Плевен. Целта им е да информират и мотивират хората в града за IT индустрията и да насърчат развитието им в тази сфера. Присъстващите наброяват над 150 души, като част от тях стават и първите курсисти в непосредствено откритата след събитието IT Академия – Webrika Academy.

Тазгодишната конференция ще срещне присъстващите с представители на водещи IT компании, предприемачи и компютърни специалисти. Подготвените лекции обхващат разнообразни теми относно стартирането на собствен бизнес, неговото финансиране и развитие, задържане на потребители и изграждане на отношения между тях и продукта. Ще бъде проведена и панелна дискусия, на която публиката ще може да зададе своите въпроси.

Сред част от лекторите са Атанас Райков, генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа, Саша Безуханова – основател на движението MoveBG, Туньо Зафер – основател на pCloud, Любомир Русанов, основател и управител на най-голямата и бързоразвиваща се хостинг компания в България SuperHosting.BG. Участие ще вземат и Невен Дилковсобственик и основател на голям телеком, който оперира в България и на целия Балкански полуостров и Михаил Иринчев – едно от главните действащи лица в българска компания – лидер на световния хостинг пазар и организатор на една от най-големите PHP конференции в Европа.

Освен, че ще имат възможност да научат тайни от света на IT сферата, присъстващите ще подпомогнат и благотворителна кауза. Всички събрани средства от продадените билети ще бъдат дарени на малкия Любчо. Симеон Прусийски – създател и организатор на BizzIT споделя: „Избрахме Любчо, заради историята му и заради високия дух, който е запазил, въпреки трудностите, с които го среща животът в най-ранна възраст. Когато видиш желанието му за живот, в теб се пробужда амбицията и вярата, че можеш да му помогнеш“.

Надяваме се повече хора да повярват в тази кауза“, допълва Георги Прусийски, друг от организаторите на събитието.

Ако Вие сте един от тях, BizzIT е мястото, на което трябва да бъдете в съботния ден на 23 януари.

Своя билет може да закупите тук: http://goo.gl/ZYWC7C, билетния център на НДК, бензиностанции OMV, книжарници ORANGE, както и в Office 1 Superstore.

Подробна информация за събитието, може да откриете тук: http://bizzit.org/

Реакция

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Конференция BizzIT дарява знания на участниците и надежда на болно дете”

Leave a Reply