Теодора Цончева: Обожавам платформите за стрийминг на музика

Feb 12, 2016 Няма коментари by

Какво мислят звездите за новите технологии? Използват ли “умни” джаджи, социални мрежи и приложения? Технологичният сайт PixelMedia.bg стартира поредица от интервюта с известни личности, за да открие отговорите на тези въпроси.

Първа на тях отговаря певицата Теодора Цончева, позната от риалити формата X Factor.

Въпрос: Активна ли сте в социалните мрежи и смятате ли, че те са важни за комуникацията с Вашите фенове?

Отговор: Да, активна съм. Не публикувам всяка своя крачка, но приемам социалните мрежи като един чудесен начин да споделям музиката си и всичко, което ме вълнува с хората, които ме харесват.

Въпрос: Кои социални мрежи използвате най-активно?

Отговор: Използвам Фейсбук и Инстаграм.

Въпрос: С какъв смартфон сте и какви други “умни” джаджи използвате?

Отговор: Телефонът ми е единствената “умна” джаджа, която използвам често. Имам и таблет, но той рядко ми влиза в употреба.

Въпрос: Какви приложения за смартфон използвате?

Отговор: Използвам музикални приложения, разбира се, но имам и някои супер забавни. Най-любимото ми приложение е играта “Heads Up” на Елън Дидженеръс. 🙂

Въпрос: Какво мислите за платформи за стрийминг на музика като Spotify?

Отговор: Обожавам ги! Невероятно е да имаш мигновен достъп до толкова обемен набор от музика безплатно или срещу скромна месечна такса.

Въпрос: Върху какви проекти работите в момента?

Отговор: В момента се получи така, че работя предимно по проекти на други артисти, което е страшно вълнуващо и приятно! Имах удоволствието да напиша текста за новия сингъл на Deep Zone “Маски долу”, отделно работя с чуждестранни артисти.

Щастлива съм, че освен изпълнител имам възможността да бъда и автор на музика и текстове. Разбира се, ще гледам в най-скоро време да се концентрирам и върху собствените си проекти. Имам много музика в себе си, която само чака да излезе на бял свят. 🙂

TheodoraTsoncheva

За Теодора Цончева

Теодора Цончева е родена на 20.04.1991г. в град Пловдив, но когато е на три годинки, семейството й се премества в София, където Теодора израства. На девет години започва да пее във вокална група “Бон-бон”. С тях Теди участва в множество концертни и телевизионни изяви, като дори пее в зала 1 на НДК редом до Лили Иванова, Емил Димитров, Васил Найденов, Йорданка Христова и други от най-големите български звезди. По-късно Теодора продължава да се развива певчески с доц. Алис Боварян. Признава, че нейно огромно вдъхновение е Майкъл Джаксън.

През 2011 година се явява на кастинг за популярното в цял свят шоу X Factor, но не успява да достигне до големите концерти. Две години по-късно се явява отново, като този път успява да достигне до полуфинал. Ментор й е Велизар Соколов-Заки.

На 30 май 2014 година Теодора издава дебютната си песен “Зелена светлина” заедно с Тодор Гаджалов и Део. Песента е по музика на Теодора Цончева и Тодор Гаджалов, аранжимент на Тодор Гаджалов, текст на Лора Николаева, Теодора Цончева и Део. Продуцент на проекта е Велизар Соколов – Заки, който продължава да подкрепя Теди и след X Factor.

Top News, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Теодора Цончева: Обожавам платформите за стрийминг на музика”

Leave a Reply