Софи Бард: Тъжно е, че социалните мрежи изместиха живия контакт

Feb 17, 2016 Няма коментари by

Втора своето мнение за новите технологии сподели поп певицата Софи Бард, която също се включи в поредицата от интервюта с известни личности на PixelMedia.bg.

Вижте какво разказа тя пред колегите от технологичния сайт за любимите си социални мрежи, предпочитани мобилни платформи и устройства:

Въпрос: Активна ли сте в социалните мрежи и смятате ли, че те са важни за комуникацията с Вашите фенове?

Отговор: Социалните мрежи станаха една неотлъчна част от нашето ежедневие, дори почти изместиха живия контакт, което е малко тъжно, но не можем да променим времето и това определено е бума на онлайн комуникациите, такова е нашето време! Определено ми е много приятно да достигам до безброй много от хората, които харесват моето творчество и в моментите, когато изпитам дадена емоция да я споделя с моите почитатели. 🙂IMG_2146

Въпрос: Кои социални мрежи използвате най-активно?

Отговор: Използвам най-популярните в България според мен – Фейсбук и Инстаграм.

Въпрос: С какъв смартфон сте и какви други “умни” джаджи използвате?

Отговор: Устройството, на което се спрях, е от най-разпространените – Samsung Galaxy C5 и за момента ми върши перфектна работа, но както се развиват технологиите, винаги може още! 🙂
Телефонът ми е “умната” джаджа, която използвам най-често.

Въпрос: Какви приложения за смартфон използвате?

Отговор: Използвам най-често музикални приложения, но и други, с които се забавлявам понякога.

Въпрос: Какво мислите за платформи за стрийминг на музика като Spotify?

Отговор: Такива платформи са ми сред любимите! Технологиите ни дават мигновен достъп до любимата музика и това е страхотно!

Въпрос: Върху какви проекти работите в момента?

Отговор: Работя по нов проект с Deep Zone Project и Светлин Къслев. Радвам се, че работя с такива професионалисти! Правим едно страхотно парче, което е почти завършено и ще бъде факт съвсем скоро! Така че… до скоро в интернет пространството! 🙂

За Софи Бард:

IMG_2002София Илиянова Бърдарова е българска поп певица, позната с артистичния псевдоним Софи Бард. Родена в град Русе на 12.07.1988 година. За първи път се изявява на сцена на 5 годишна възраст, след което започва да пее в центъра за работа с деца в родния си град

През детството си се явява на множество конкурси като „Млади таланти“, „Международен фестивал на класическата китара“ в състава на китарен оркестър „Сцена на трубадура“ и „Коледен конкурс за млади естрадни изпълнители“, където печели първо място.

В тинейджърския си период Софи Бард е вокалист на поп-рок група на име ‘”Basement prodject”, която създава две авторски парчета, които имат и видеоклипове. Непосредствено след завършване на училище започва работа в пиано барове в страната.

През 2012 г. се запознава с мениджъра си Кармен Гърков, през септември 2013 година приема артистичния псевдоним Софи Бард и сключва договор с фирма „Krazytime“, която е неин продуцент.

IMG_1819Отново през септември 2013 година излиза дебютната й песен “Където и да си”, която е по музика, текст и аранжимент на Валентин Тонков, а видеото е дело на Орлин Станев.

Следва проекта „Бяла Коледа“ в дует с Петя Буюклиева по музика на Камен Николов, текст на Стела Миразчийска и видео на Орлин Станев.

През 2014 година излиза сингъла “Знам как”, който е по музика,текст и аранжимент на Ренан Решад и видео на Орлин Станев. Следват проектите “Пам-пара-рам”, ” Sunshine” и “Има ли звук”, които са по музика и текст на Ренан Решад, а режисьор на лентите е Jeason Brad Lewis. Певицата реализира още съвместен проект с Давидов и Say-p , който се казва “Полет”.

През лятото на 2015 година Софи Бард атакува родната и световната сцена с проекта “What“. Песента е на английски език и отново е по музика, текст и аранжимен на Ренан Решад, а видеото, което е заснето в Гърция е дело на Павлин Иванов – Bashmotion.

Music, Slide, Top News, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Софи Бард: Тъжно е, че социалните мрежи изместиха живия контакт”

Leave a Reply