Део и сестра му се включиха в инициативата „Живей Активно! с любим човек”

Mar 07, 2016 Няма коментари by

На 5 март Део и неговата сестра Марина се включиха в инициативата на Нестле България и Дарик радио „Живей Активно! с любим човек” и предизвикаха софиянци и гости на града да преоткрият магията на джогинга. Южният парк събра феновете на тичането за здраве, които избраха да отпразнуват Деня на жената малко по-рано по нестандартен начин. Всички участници, които приеха предизвикателството на Део и Марина да живеят активно през цялата година си тръгнаха заредени с много енергия и положителни емоции, както и с подаръци от организаторите.

Кампанията е част от годишния календар на най-голямата инициатива за активен начин на живот и балансирано хранене в страната Живей Активно!, която през 2016 г. се провежда под мотото „По-добри заедно“. Миналият месец Beat-box шампионът SkilleR и приятелката му Цветина отпразнуваха Деня на влюбените на ледената пързалка в комплекс „Спортна София“. Кампанията „Живей Активно! с любим човек“ продължава да набира скорост, призовавайки феновете да преоткрият удоволствието от движението като го споделят със своите близки и любими хора.picture_7

В продължение на 5 месеца към нея ще се включват едни от най-популярните и обичани български спортисти и известни личности. Нестле България и Дарик радио ще отправят множество спортни предизвикателства и ще организират редица отворени събития, в които SkilleR, Део, Сантра, Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката, Тити Папазов и техните семейства и приятели ще спортуват и ще се забавляват заедно с всички активни българи.

Youth projects, Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Део и сестра му се включиха в инициативата „Живей Активно! с любим човек””

Leave a Reply