Изгряващата хип-хоп звезда Стефания Стоянова: Всичко е възможно!

Apr 05, 2016 Няма коментари by

– Би ли се представила с няколко думи?

Здравейте , казвам се Стефания Стоянова. Занимавам се с хип – хоп танци от 9 години когато влязох за първи път в залата на THE CENTER ; отделно съм танцувала и други стилове , като най-много обичам съвременния танц . Участвала съм в няколко представления на независимия „АТОМтеатър, който се занимава с танцов театър и движение като цяло. В момента преподавам Lyrical Hip Hop в Studio VS Dance на булевард Витоша 91.

– Как реши да се занимаваш с танци?

Родена съм в град София, но отраснах при моята баба в град Свищов. Като малка имах касетофон и слушах едни и същи касети нон стоп. Обичах да си танцувам и ходех на детска дискотека всяка събота и неделя. Явно съм обичала танца и музиката още от ранна детска възраст. Един от пътите, в които бяхме излезли с приятели видях едно момче, което танцуваше уникално и ужасно се впечатлих. Казах си , че искам да мога да танцувам като него. От там тръгна всичко, та чак до днес.

– Разкажи на читателите за последните си изяви?

12966404_10153620916743721_379971478_nПоследните ми изяви са най-вече в залата и когато излезе някое видео, в което участвам като гост-танцьор. Много държа на труда най-вече на хората си и на моя като творец, затова си поставям цел да изкарвам наяве в интернет пространството всички неща, които работим в залата. Така те не остават само за нас, а биват споделени – най-ценното.

– Имаш ли вече фенове и какво е отношението на публиката към теб?

Хахахх … чак фенове нямам. Мисля си, че има различни хора. С различно усещане и възприятие за света и за някои съм пример, на други помагам да бъдат по-добри хора, да оценяват,  да обичат, да дават повече всеки ден. Това са все разсъждения на база всичко, което някога те са ми споделяли и казвали. За себе си само бих казала, че смятам живота за един миг – днес е тук и сега, утре може да няма. Давам всичко, което мога от себе си и смятам, че това предавам и на хората си. Както и девиза ми : “Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема малко повече време.

– А какво да очакваме в бъдеще от теб като участия?

12921015_10153620916733721_1273613889_nНикога не се знае какво ще ми хрумне като идея за видео или в какъв проект бих участвала. Отворена съм към всякакви проекти, които привлекат вниманието ми. Зависи от настроението ми и от състоянието, в което се намирам . Следете ме в Instagram, youtube, Facebook пространството.

Най-скорошното, което ще ми се случи, е участие с учениците ми в концерта на Софийската математическа гимназия в зала 1 на НДК на 25 Април. А на следващия ден/26 Април/ каня всички ваши читатели на нашия THE CENTER спектакъл в зала „Триадица от 19:30ч.

Top News, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Изгряващата хип-хоп звезда Стефания Стоянова: Всичко е възможно!”

Leave a Reply