Oakley Arctic Challenge 2011

Oct 14, 2010 Няма коментари by

30 мъже и 16 жени ще се класират за Oakley Arctic Challenge 2011, което ще бъде и пробен Световен шампионат по сноуборд. Най-добрите слоупстайл карачи в света ще се класират чрез класацията на TTR, квалификационни ивенти и уайлдкарти.

След като класацията на TTR започна да става все по-значима и приложима с всяка изминала година, през 2010 година организаторите на Oakley Arctic Challenge решиха да увеличат входящата квота от класацията на TTR от топ 10 на топ 20 райдъри.

Това беше едно успешно решение, което даде честен достъп на класираните топ 20 сноубордисти до събитието като придаде допълнителна ценност на самото TTR класиране. За събитието през 2011 година ще бъдат поканени TTR топ 20 мъже и TTR топ 10 жени след приключването на Burton European Open. Чрез уайлдкарти и квалификационни събития общо 30 мъже и 16 жени ще се състезават на Oakley Arctic Challenge 2011.

През 2010 година главният проект на Oakley Arctic Challenge беше представянето и развиването на новата Snowboarding Livescoring System, която беше приета много добре сред …

Цялата новина е достъпна на сайта за екстремни новини Board.bg

Snoboard

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Oakley Arctic Challenge 2011”

Leave a Reply