Волейболистът Евгени Иванов се включи в инициативата „Живей Активно! с любим човек”

May 16, 2016 Няма коментари by

Евгени Иванов предизвика софиянци и гости на града да се отърсят от сивото ежедневие и да прекарат с него една страхотна неделна сутрин сред природата. Като един от посланиците на инициативата Живей Активно!, обичаният волейболист подкрепи идеята на организаторите за балансирано хранене и активен начин на живот през цялата година. Евгени Иванов поведе групата из пътеките на Витоша, като всички успяха да се насладят на красивите гледки и да се заредят със свежи емоции за новата седмица.

Въпреки че вече не се занимава професионално със спорт, Евгени продължава да прекарва голяма част от времето си играейки волейбол, футбол или на походи в планината. „Идеята е да спортуваме заедно, защото активният начин на живот е още по-приятен, когато е споделен”, разказва за инициативата „Живей Активно! с любим човек” Евгени Иванов.

В продължение на 5 месеца към инициативата „Живей Активно! с любим човек” ще се включват едни от най-популярните и обичани български спортисти и известни личности. Нестле България и Дарик радио ще отправят множество спортни предизвикателства и ще организират редица отворени събития, в които SkilleR, Део, Сантра, Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката, Тити Папазов и техните семейства и приятели ще спортуват и ще се забавляват заедно с всички активни българи. Кампанията е част от годишния календар на най-голямата инициатива за активен начин на живот и балансирано хранене в страната ЖИВЕЙ АКТИВНО!, която през 2016 г. се провежда под мотото „По-добри заедно“. „Живей Активно! с любим човек“ продължава да набира скорост, призовавайки феновете да преоткрият удоволствието от движението като го споделят със своите близки и любими хора.

Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Волейболистът Евгени Иванов се включи в инициативата „Живей Активно! с любим човек””

Leave a Reply